Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Με επιτυχία και φέτος ο χορός των Παπαδαταίων και Χρυσοβιτσάνων

Με επιτυχία και φέτος ο χορός των Παπαδαταίων και Χρυσοβιτσάνων


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός των Πολιτιστικών Συλλόγων Χρυσοβιτσάνων «τα Κόροντα» και Παπαδαταίων «Ο Άγιος Νικόλαος» τη Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012, στο κέντρο “ΑΓΡΙΜΙΑ”. Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα τα Μέλη, οι φίλοι και οι φίλες των Συλλόγων, γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί ακούγοντας γνήσιο παραδοσιακό τραγούδι υπό του ήχους του κλαρίνου.

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων Δημήτρης Στεργίου και Κώστας Γεωργούλας καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησαν για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγων. Ανέφεραν ότι τα Διοικητικά Συμβούλια προσπαθούν να είναι κοντά και να έχουν επαφή με τους χωριανούς και φίλους πάντα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους.
Στη συνέχεια, αφού προσφώνησαν τους επίσημους καλεσμένους που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, κάλεσαν το Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ξηρομέρου Παντελή Ψηλό να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.
Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Χρυσοβιτσάνων και Παπαδαταίων ευχαριστούν θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής του Νομού Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου από τη Δημοτική Ενότητα Φυτειών, Παντελής Ψηλός, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της ΑΙ.ΠΟ.Ε. Παναγιώτης Κοντός, ο πρώην Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ., συγγραφέας Μπάμπης Κουβέλης, από την ΟΠΣΥΞ: ο Αντιπρόεδρος , Βασίλης Μπουρνάζος, ο Γ. Γραμματέας Θανάσης Γεροδημήτρης, η Αν. Γραμματέας, Μαρία Μαντζάνα, ο Πρόεδρος Συλλόγου Αγραμπέλου, Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος Συλλόγου Θυρείου Περικλής Μωραϊτης και το μέλος Ελευθερία Σώζου, ο Πρόεδρος Συλλόγου Αετινών Θανάσης Αναγνωστέλος, από το Σύλλογο Κωνωπίνας ο Τάκης Κοθρούλας και ο Λάμπρος Τσαμποδήμος, από το Σύλλογο Βελανιδιάς ο Πέτρος Ζώγας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλ/νων Περιστερίου «Η ΕΞΟΔΟΣ» Χρήστος Χούτας, ο Σπύρος Βενέτης από τα παλαιότερα στελέχη του πολιτιστικού κινήματος.

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.