Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Με επιτυχία το μουσικό απογευματινό τσάι στο “Παναγία Ελεούσα”

ERG_7860-SMALL

Το Εργαστήρι «Παναγία  Ελεούσα » για νέους με νοητική υστέρηση και σύνοδες αναπηρίες του νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, πραγματοποίησε  και φέτος με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου την πολιτιστική   εκδήλωση – μουσικό απογευματινό τσάι, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στην αίθουσα «Εριφύλη» στο Ναυταθλητικό – Περιβαλλοντικό Κέντρο του Εργαστηρίου  στο Μεσολόγγι,  ώρα 6:00-10:00 μ.μ.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος, κα Διονυσία Σαμαντά, η οποία αφιέρωσε την εκδήλωση αυτή στην Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου καθώς φέτος γιορτάζονται τα 190 χρόνια από τότε. « Η νύχτα της εξόδου θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως σύμβολο εθελούσιας θυσίας στο βωμό της ελευθερίας», ανέφερε. Επίσης, τόνισε ότι οι πιστοποιημένες ποιοτικές σφαιρικές υπηρεσίες που παρέχει το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στον αδύναμο συνάνθρωπό ε την πληγωμένη νοημοσύνη διασφαλίζουν το δικαίωμα στη ζωή και στην αξιοπρέπεια, στην ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

– ο κ. Νικόλαος Καραπάνος, Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου,

– ο κ. Γεώργιος Στύλιος, Βουλευτής Νομού Άρτας

– η κα Αναστασία Τογιοπούλου, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος

– η κα Χριστίνα Σταρακά, Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας

– ο κ. Τάσος Σκαρμούτσος, Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

– ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

– η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων & Εθελοντών» του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» κα Βασιλική Μαραγιάννη με μέλη του Συλλόγου και πολλοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

“Ο Δήμαρχος της Ι.Π.Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος απευθύνοντας χαιρετισμό, τόνισε την επιπρόσθετη αξία που δίνει το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στον τόπο μας με το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί και δήλωσε την στήριξή του στο έργο μας.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Αναστασία Τογιοπούλου, καθώς και ο βουλευτής Άρτης κ. Γεώργιος Στύλιος, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τιμητική πλακέτα απένειμε, η Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στον κ. Αλέξανδρο Μπόκα, για την πολυετή και πολύτιμη στήριξη του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΧΕΛΩΟΣ TV».

Η λαογραφική ομάδα δημοτικών χορών των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», φορώντας παραδοσιακές στολές, χόρεψε δημοτικούς χορούς και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Την εκδήλωσή μας πλαισίωσαν μουσικά αφιλοκερδώς η αοιδός κα Ευγενία Γρέντζελου, που μάγεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της, καθώς και οι μουσικοί κ. Βαγγέλης Μιμμής και κ. Κώστας Πλακίδας που την συνόδευαν στη μουσική και στα τραγούδια.

Ευχαριστούμε θερμότατα και είμαστε ευγνώμονες στον κ. Παναγιώτη Αθανασίου για τον υπέροχο πίνακα ζωγραφικής που μας πρόσφερε για άλλη μία χρονιά, ο οποίος θα κοσμήσει τους χώρους του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και από καρδιάς την κα Ευγενία Γρέντζελου και τους μουσικούς που, με τη υπέροχη μουσική τους και τα έξοχα τραγούδια τους, μας χάρισαν μια εξαιρετική μουσική βραδιά. Ευχαριστούμε θερμότατα όλες τις Μεσολογγίτισσες και Αιτωλικιώτισσες κυρίες, φίλες μας για τα υπέροχα γλυκίσματα που ετοίμασαν και πρόσφεραν για την υπέροχη αυτή βραδιά.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα  τα μέλη, τους φίλους μας, τους εθελοντές, τους  χορηγούς, τους συμπολίτες μας και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης”αναφέρουν από το “Παναγία Ελεούσα” σε ανακοίνωσή τους.

ERG_7995-SMALL

ERG_7951-1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.