Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Με Ιερά Αγρυπνία τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Πορφυρίου στο Μεσολόγγι

Με Ιερά Αγρυπνία τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Πορφυρίου στο Μεσολόγγι

Με Ιερά Αγρυπνία τιμήθηκε πανηγυρικά η μνήμη του Αγίου Πορφυρίου στο ΜεσολόγγιAGRYPNIA MESOLOGGI 3

Με λαμπρότητα και κατάνυξη τιμήθηκε πανηγυρικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η μνήμη του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος. Την φετινή χρονιά με την ευλογία και την άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμά, ο οποίος απουσίαζε στο Άγιον Όρος, τελέσθηκε πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία την οποία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας Αρχιμανδρίτης π.Επιφάνιος Καραγεώργος με την συμμετοχή και άλλων κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Πλήθος πιστών από όλη την Ιερά Πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου προσήλθαν την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου το βράδυ, στην πανηγυρική αλλά και κατανυκτική Ιερά Αγρυπνία προκειμένου να τιμήσουν τον σύγχρονο Άγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

AGRYPNIA MESOLOGGI 1 AGRYPNIA MESOLOGGI 2 AGRYPNIA MESOLOGGI 3 AGRYPNIA MESOLOGGI 4 AGRYPNIA MESOLOGGI 5 AGRYPNIA MESOLOGGI 6 AGRYPNIA MESOLOGGI 7 AGRYPNIA MESOLOGGI 8 AGRYPNIA MESOLOGGI 9 AGRYPNIA MESOLOGGI 10 AGRYPNIA MESOLOGGI 11

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.