Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Με κόσμο στην Τούμπα;

Με κόσμο στην Τούμπα;

Διεργασίες οργανωμένων-διοίκησης
Η «τρέλα» του κόσμου του Παναιτωλικού και η αγάπη τους για την ομάδα είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια… Η παρουσία του κόσμου της αγρινιώτικης ομάδας σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας ματς αποτελούσε δεδομένο μέχρι πέρυσι με τον αγρινιώτικο λαό να “κιτρινίζει” πολλά γήπεδα της Ελλάδος κάνοντάς τα να μοιάζουν με το… «κλουβί» της Προυσσιωτίσης. Τα φετινά δεδομένα όμως έχουν αλλάξει την κατάσταση και ο Παναιτωλικός –πλην του ματς στο Περιστέρι- δεν είχε τη στήριξη των φιλάθλων του σε έδρες, που αποτελούσαν για χρόνια «απωθημένο» των πολυπληθών οπαδών του.

Η πρόσφατη ανακοίνωση του πιο δυναμικού κομματιού των οργανωμένων φίλων του Παναιτωλικού, της Θύρας 6 σχετικά με την αρνητική στάση της διοίκησης για εισιτήρια στα εκτός έδρας ματς της ομάδας και σε συνδυασμό με την καυτή Τούμπα που αγωνίζεται προσεχώς ο «Τίτορμος» ήρθε να βάλει τα δεδομένα σε νέες βάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χθες επήλθε μια πρώτη συνάντηση μεταξύ της Θύρας 6 και της διοίκησης της ΠΑΕ σε μια προσπάθεια των οργανωμένων να μεταπειστεί η διοίκηση και να αλλάξει τη στάση της στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και φάνηκε μια –κατ’αρχήν- αλλαγή πλεύσης της διοίκησης του Παναιτωλικού όσον αφορά την από εδώ και πέρα στάση της, αρχής γενομένης από τον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής. Η διοίκηση του Παναιτωλικού δείχνει πλέον διατεθειμένη να το «ψάξει» το θέμα και γι’αυτό το λόγο και επίκειται και μια τηλεφωνική επικοινωνία των ανθρώπων του Παναιτωλικού με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θ. Ζαγοράκη.

Από την άλλη ούτε οι «warriors» κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια καθώς ήρθαν ήδη σε επικοινωνία με τους ομολόγους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για το κατά πόσο θα ήταν εφικτό να φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Τούμπας με τους τελευταίους να εμφανίζονται άκρως θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Συζητήθηκε μάλιστα να παραχωρηθεί η Θυρα 8 η οποία ούτως ή άλλως έχει προβλεφθεί από τους γηπεδούχους για να φιλοξενεί αντιπάλους οπαδούς. Η συζήτηση έγινε στα πλαίσια της αμοιβαίας ανταλλαγής φιλάθλων στο ματς του δευτέρου γύρου, κάτι που θα πρέπει να συζητηθεί και με τη διοίκηση του Παναιτωλικού και για το κατά πόσο είναι αυτό εφικτό καθώς ο πρόεδρος της αγρινιώτικης ομάδας Φ. Κωστούλας είχε εξ’αρχής δηλώσει την αδυναμία για φέτος του Παναιτωλικού να φιλοξενεί αντιπάλους οπαδούς.
Γι’αυτό το λόγο επίκειται και νέα συνάντηση αύριο το απόγευμα μεταξύ της θύρας 6 και της διοίκησης της ΠΑΕ όπου και θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα ενώ σε όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και τη στάση που θα κρατήσει η αστυνομία καθώς σε ενδεχόμενη άρνησή της να συνηγορήσει σε μια πιθανή μετακίνηση, όλα θα είναι στον αέρα..

Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.