Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Με επιτυχία στην Αθήνα η έκθεση της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτ/νίας

Με επιτυχία στην Αθήνα η έκθεση της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτ/νίας

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της τελευταίας έκθεσης ζωγραφικής που συμπεριλαμβάνεται στον θεσμό που καθιέρωσε η Πινακοθήκη Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου ,προ οκταετίας, στην Γκαλερί ΕΡΣΗ ( Κλεομένους 4 Κολωνάκι) στις 6 Οκτωβρίου με θέμα «Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την τέχνη» . Την έκθεση εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Πάνος Κατσούλης .

Δεκάδες φιλότεχνοι παρέστησαν, μεταξύ των οποίων οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας κ.κ. Ανδρέας Μακρυπίδης, Πάνος Κουρουμπλής και Κώστας Καραγκούνης, ο τ.Δήμαρχος Αντιρρίου κ. Θεόδ.Αγγελόπουλος, ο Γεν.Γραμματέας του ΜΙΕΤ κ. Βίκτωρ Μελάς και Πρόεδρος του Ιδρύματος Μελά, (που με δωρεά του ιδρύματος λειτουργεί από 7ετίας Νηπιαγωγείο στην Κατοχή και το 2012 θα θεμελιωθεί το 2ο Νηπιαγωγείο στο Μεσολόγγι), η Καθηγήτρια Ιατρικής κ. Καίτη Σταυροπούλου. Το «παρών» φυσικά έδωσαν και οι ζωγράφοι της έκθεσης Ανδρέας Κατσιμάρδος, Ανθία Λοϊζου, Κώστας Μαρκόπουλος, Γιώργος Νικολαϊδης, Φάνης Παρασκευουδάκης, Ανδρέας Πατράκης, Κώστας Σιαφάκας, Ηλίας Τότσης, συλλέκτες κ.ά.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 22 Οκτωβρίου, ενώ το 2012 θα κλείσει ο κύκλος με θέμα «Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την Γλυπτική» με εγκαίνια πριν των Εορτών Εξόδου.

1 : Από αριστερά, οι Βουλευτές Πάνος Κουρουμπλής και Κ.Καραγκούνης συζητούν με τον Χρήστο Μοσχανδρέου
2 : Ο Χρήστος Μοσχανδρέου με τους Αν.Μακρυπίδη και Πάνο Κατσούλη
3 : Από αριστερά, ο Δικηγόρος Γρηγόρης Δημητριάδης, οι Σοφία και Χρήστος Μοσχανδρέου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Πάνος Κατσούλης και το ζεύγος Βίκτωρα Μελά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.