Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Με Μπάκο κόντρα στον Παναιτωλικό!

Με Μπάκο κόντρα στον Παναιτωλικό!

14d74a3c5d5b39c553bc21093ae193de_XLΟ Αστέρας Τρίπολης δίνει έναν πολύ καθοριστικό αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό με σκοπό τη νίκη που θα τον σταθεροποιήσει στην πρώτη πεντάδα, αλλά κυρίως θα του δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση και αυτοπεποίθηση.
Σε αυτή την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές των Αρκάδων θα έχουν τη συμπαράσταση του Δημήτρη Μπάκου, ο οποίος ταξίδεψε από το εξωτερικό για να είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.
Άλλωστε, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης δεν αφήνουν ποτέ μόνο τον Αστέρα και είναι πάντα δίπλα στους παίκτες και την ομάδα κάνοντας ταξίδια κάθε Σαββατοκύριακο.
Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Γιάννης Καϋμενάκης απουσιάζει για επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός Ελλάδας, ο Δημήτρης Μπάκος πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς με τον Παναιτωλικό και να δώσει ώθηση στους παίκτες ώστε να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.
Άλλωστε, η παρουσία των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης πάντοτε αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες των κιτρινομπλέ.

www.arcadia-sports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.