Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

“Με την υπογραφή σου στηρίζεις τον αγώνα”

“Με την υπογραφή σου στηρίζεις τον αγώνα”

“Εκδηλώστε τη συμπαράσταση σας στο δίκαιο αγώνα των πολιτών, των φορέων, της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΙ Μεσολογγίου και του Δήμου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου”  αναφέρει το σχετικό κάλεσμα των αρχών και φορέων του Μεσολογγίου που προχωρούν στη συλλογή υπογραφών για να υποστηριχθεί ο αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση του ΤΕΙ. Αναφέρεται επίσης στο κάλεσμα :

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ:

– Για ισονομία, ισοπολιτεία και δικαιοσύνη. Για να μη κλείσει το 3ο καλύτερο ΤΕΙ της χώρας (με βάση διεθνή αξιολόγηση). Για να έχουν πραγματική ισχύ οι κανόνες δικαίου στη χώρα μας και όχι οι πολιτικές – μικροκομματικές πελατειακές σχέσεις.

-Ώστε εμπράκτως η ελληνική πολιτεία να επιδείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στην πόλη οικουμενικό σύμβολο της Ελευθερίας, το Μεσολόγγι, καθώς και στην 30χρονη ιστορική διαδρομή και εθνική προσφορά του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Μετά από ένα μήνα αγωνιστικών κινητοποιήσεων, οι οποίες αντιμετωπίσθηκαν με περίσσιο εμπαιγμό και αλαζονεία, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και οι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΙ Φώτης Τσιφοπανόπουλος και Γιώτα Μούτσιου προχωρούν, μέχρι την τελική δικαίωση, στο έσχατο μέσο αγώνα. Την Απεργία Πείνας.

Με την υπογραφή σου στηρίζεις το δίκαιο του αγώνα μας.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ: http://bit.ly/13Tmneb

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.