Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Με την υπογραφή του πατρός η υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη

0B6FDEB0A42B4A91CBC745C88676E07DΤη στήριξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα έχει η υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά όχι και της αδελφής του Ντόρας Μπακογιάννη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε επίσης να γίνει και ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα είναι στη λίστα όσων υπογράψουν την υποψηφιότητά μου», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας την Παρασκευή στον ΑΝΤ1. Για την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι μπορεί να συζητούν τα πάντα μαζί, όμως διαφωνούν στο πώς βλέπουν το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας.
Πρότεινε να γίνει και ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους για την αρχηγία της ΝΔ, ενώ τόνισε ότι εάν θεωρούσε πως υπήρχε κάποιος καλύτερος υποψήφιος, δεν θα έθετε υποψηφιότητα. «Κατεβαίνω υποψήφιος για να κερδίσω» είπε χαρακτηριστικά.
Για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη τόνισε ότι έκανε μια αξιέπαινη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα για το κόμμα, στις πρόσφατες εκλογές, δεν ήταν καλό, ενώ σημείωσε ότι όσοι περισσότεροι υποψήφιοι βρεθούν στον δρόμο της διαδοχής, τόσο το καλύτερο.
«Υπάρχουν πολλοί που θα δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου» παραδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά εξέφρασε την ελπίδα τα χτυπήματα που αναμένεται να δεχθεί, να μην είναι κάτω από τη μέση. «Η υποψηφιότητά μου δεν εξαρτάται από το τι θα κάνουν οι άλλοι» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.