Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Με το βλέμμα στραμμένο στην 7η Ιουνίου…

Με το βλέμμα στραμμένο στην 7η Ιουνίου…


Σε 10 μέρες από σήμερα οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους για την Ευρωβουλή. Στην πολιτική αντζέντα κυριαρχούν τα παπαγαλάκια, η βαρβαρότητα, η οικολογία ( εδώ έχουμε ξεχάσει να σας αναφέρουμε τον πατριώτη μας ΚΑΤΜΑΝ!!!), η ”δικέφαλη” εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ και πολλά άλλα…Αλήθεια μήπως πήρε το αυτί σας πουθενά τίποτα για ευρωπαϊκα ζητήματα; Αν ναι σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε…Και μετά αναρωτιόμαστε για πoιο λόγο αναμένεται αύξηση του ποσοστού της αποχής, απ τη στιγμή που τα ίδια τα πολιτικά κόμματα απαξιώνουν με τη στάση τους την εν λόγω εκλογική διαδικασία, λησμονώντας τον ευρωπαϊκό χαράκτηρα της, προτάσσοντας παράλληλα τον εθνικό ή καλύτερα την ”ψηφοθηρική” της εκδοχή!

Αλλά καλύτερα μην εισχωρήσουμε σε βαθύτερες αναλύσεις κινδυνεύοντας να γίνουμε κουραστικοί και ας έρθουμε στα του οίκου μας. Τα κομματικά επιτελεία φαίνεται ότι δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο νομό μας ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουνίου και για αυτό το λόγο και οι δικοί μας κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι τρέχουν και δε φτάνουν. Όπως ενημερωθήκαμε πριν από λίγο τελικά ο κ. Σουφλιάς έρχεται αύριο στις 11 το πρωί, προκειμένου να εγκαινιάσει την παράκαμψη Αγρινίου, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί την Κυριακή το πρωί τη Λευκάδα και εν συνεχεία το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Αγρίνιο στο Παπαστράτειο. Τη σκυτάλη παίρνει την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στο Μεσολόγγι ένα ακόμη μέλος της κυβέρνησης. Πρόκειται για τον Αιτωλοακαρνάνα υφυπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Οι επιτελείς της Ριγίλλης στοχεύουν μέσα από την παρουσία των συγκεκριμένων τριών προσώπων που προαναφέραμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνία.

Όμως και στο ΠΑΣΟΚ κινούνται με γοργούς ρυθμούς. Μπορεί τελικά ο Παπανδρέου να μην έρθει, όμως θα να τον αντικαταστήσει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρης Ρέππας, καθώς θα πραγματοποιήσει αυτό το Σάββατο το απόγευμα ανοιχτή ομιλία στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου. Βέβαια και εδώ όπως και στη ΝΟΔΕ, η νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος έχει ανακοινώσει πρόγραμμα περιοδειών και στους 29 δήμους του νομού για τους βουλευτές. Όπως προφανώς είχατε αντιληφθεί από προηγούμενη ανάρτησή μας αυτός που κυριολεκτικά τρέχει και δεν φτάνει αυτή την περίοδο είναι ο Θάνος Μωραϊτης, αφού ως μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα έχει αυξημένες αρμοδιότητες. Και μιας και ο λόγος περί ΠΑΣΟΚ, αξίζει να αναφέρουμε ότι αίσθηση προκάλεσε η μαζική προσέλευση του κόσμου στο πάρτυ που διοργάνωσε ο Χρίστος Βερελής την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα σε γνωστό club της παραλιακής. Τέλος στο ΚΚΕ κλιμάκιο με επικεφαλή το βουλευτή του νομού Νίκο Μωραϊτη πραγματοποιεί διαδοχικές επισκέψεις και ομιλίες σε όλους τους δήμους της Αιτωλοκαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.