Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Με φιλοδοξίες το beach handball του Παναιτωλικού στη Μάλαγα

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας περιόδου στο beach handball η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ έδωσε συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πρωταθλητή ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Μίλησαν ο πρόεδρος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ Κος Παναγιώτης Στεργίου , ο έφορος του τμήματος κ. Σωτήρης Σταθόπουλος, ο προπονητής του συλλόγου κος Γιάννης Λαζαριδης και οι παίκτες Λεωνίδας και Γιώργος Ραμμόπουλος. Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ είναι η συμμέτοχη του στο masters beach , που είναι κάτι ανάλογο με το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης .Εκεί μετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια και παίρνουν μέρος οι οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Στόχος του συλλόγου είναι να καταλάβει μια θέση καλύτερη από την 4η που πήρε πέρσι, στο Εσπινιο της Πορτογαλίας. Φέτος η διοργάνωση διεξάγεται στην Μάλαγα της Ισπανίας στις 4 και 5 Ιουνίου και η ομάδα μας μετέχει στον πρώτο όμιλο μαζί με την διοργανώτρια Θιουδαδ Μάλαγα την Ντετονο Ζάγκρεμπ και την Νταμι Ρειντ από την Πολωνία. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες .

Οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ξεκινούν για την ομάδα του Γιάννη Λαζαρίδη, με το τουρνουά της Περαίας που θα γίνει στις 27-29 Μάιου.
Στόχος της ομάδας του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ και φέτος είναι το Πρωτάθλημα.

Μέγας Χορηγός της ομάδας μας , είναι το Emileon Sport Center.

Επίσης ευχαριστούμε τούς Χορηγούς μας, KAPSALIS Τεχνική Εταιρεία,ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Αφροδίτη ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ,ΧΑΛΒΑΝΤΖΗΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ,Αφοι ΔΗΜ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ,ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΑΥΣΙΜΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, Pharmanet ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΕΛΩΝΗΣ ΟΠΤΙΚΑ -ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ, Char-ma Holidays ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΡΑΛΛΗΣ, FiRMA ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ,Εταιρεία TROFICO SΑ.

Φωτό Σωτ.Σταθόπουλου  πηγή:Ερασιτέχνης Παναιτωλικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.