Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Με 16 ομάδες η Σούπερ Λιγκ

Με 16 ομάδες η Σούπερ Λιγκ

142392943999Κανονικά με 16 ομάδες θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, μετά την απόρριψη της πρότασης του Γιώργου Μποροβήλου για 14 ομάδες, από την ΕΠΟ. Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας, αποφασίστηκε να απορριφθεί η πρόταση του προέδρου της Σούπερ Λιγκ από την περίοδο 2016-2017 να μειωθούν οι ομάδες σε 14.
Έτσι τουλάχιστον για τις επόμενες δύο χρονιές το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά με 16 ομάδες. Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα με τις ομάδες που χρωστάνε λεφτά σε ποδοσφαιριστές και προπονητές και τα παιχνίδια τους γίνονται κανονικά.
Παρόμοιες ιστορίες δηλαδή με αυτές των Νίκης Βόλου και ΟΦΗ… Όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της ΕΠΟ, τα παιχνίδια αυτών των ομάδων θα συνεχίσουν να διεξάγονται κανονικά, ωστόσο αν υπάρχουν οφειλές τότε θα υπάρχουν αφαιρέσεις βαθμών μετά τα ματς. Αν όμως, η ομάδα αποδείξει πως πλήρωσε τα χρωστούμενα, τότε θα έχει το δικαίωμα να πάρει πίσω τους βαθμούς που θα της αφαιρούνται.
Επιπλέον, με αφορμή την περίπτωση της Νίκης Βόλου και του Ανδρέα Πάτση, αποφασίστηκε επίσης πως μέτοχος η μέλος ΔΣ ομάδας που διαλύεται, δεν θα μπορεί να αναλαμβάνει άλλη ομάδα ή μετοχές ομάδας άλλης κατηγορίας.

gazzetta.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.