Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Μηδέν για τα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας!

Μηδέν για τα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας!

12Mε δικαιολογημένη ειρωνική διάθεση ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της νοσηλευτικής μονάδας Αιτωλοακαρνανίας Μερμίγκης Στέλιος  και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου Τουμαράς Δημήτριος ενημερώνουν για τα εξής:

Όταν οι προσπάθειες “δικαιώνονται”

Οι άοκνες προσπάθειες της διοίκησης των νοσοκομείων Αγρινίου – Μεσολογγίου και το κυνήγι με το χρόνο για την προκήρυξη θέσεων συμβασιούχων γιατρών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν από την ακατανόητη και ανεξήγητη για την διοίκηση φυγή τόσο πολλών γιατρών φαίνεται ότι έπιασαν τόπο.
Η ηγεσία του υπουργείου υγείας με έγγραφο της που το υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός κ. Γρηγοράκος με ημερομηνία 22/9/2014 ανακοίνωσε επτά (7) θέσεις επικουρικών γιατρών για τα νοσοκομεία που υπάγονται στην 6 ΥΠΕ.
Από αυτόν τον τεράστιο αριθμό οι θέσεις συμβασιούχων γιατρών που αντιστοιχούν στα δυο νοσοκομεία του νομού είναι μηδέν (0).
Υποθέτουμε ότι η επιδίωξη των διοικούντων μάλλον κινείται στην προκήρυξη μόνιμων θέσεων και όχι συμβασιούχων αλλιώς πως μπορεί να εξηγήσει κανείς τέτοια “επιτυχία”
Είναι αντιληπτό πλέον ακόμη και στους ποιο δύσπιστους συμπολίτες μας παρότι έχουν ειπωθεί τόσα πολλά για τα δυο νοσοκομεία τον τελευταίο καιρό, ότι αν οι τοπικές κοινωνίες δεν ενεργοποιηθούν θα καταδικαστούν στην απόλυτη απομόνωση από το αγαθό της δημόσιας υγείας.
οι καιροί ου μενετοί

Μερμίγκης Στέλιος εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της νοσηλευτικής μονάδας ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Τουμαράς Δημήτριος πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Το σχετικό έγγραφο του υπουργείου στο file:///C:/Users/user/Downloads/epik_prosklisi_22092014.pdf

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Κόψε αβέρτα

    Τελικά φαίνεται ότι από όλη την Ελλάδα μόνο στο νομό μας έχουν αποφασίσει “να τα κλείσουν και τα δύο τα νοσοκομεία” και “να υποβαθμίσουν τη δωρεάν και δημόσια υγεία” και να μας πάνε όλους στα ιδιωτικά. Μήπως τελικά δεν είναι αυτό αλλά έχουμε διοικητές για τα μπάζα;

  2. alexis

    ειδες αμα σου αρεσει να εισαι μαιντανος ακομη και να βηξει καποιος τσουπ δηλωσεις αμεσως αμα διαφωνειτε ρε πονηροι γιατι δεν φευγετε απο τις θεσεις εξουσιας αιντε!!!!!!!!!!!μαλλον εσας βλεπουν και δεν μπορειτε να μαζεψετε 50 ατομα σε κινητοποιηση……

  3. new air

    η πασοκαρια…εκεί μέσα ζει και βασιλεύει και υπόγεια δουλεύει… νεοδημοκρατες ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.