Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Μην ξεχάσετε να κάνετε like και retweet…

Twitter-Bird

Αγρινιώτες και λοιποί Αιτωλοακαρνάνες που περνούν όλη τη μέρα τους μπροστά σε έναν υπολογιστή και έχουν εξάρτηση από facebook και twitter σας έχω μια πολύ ωραία είδηση να κάνετε like και…retweet!

Αφορά όσους δεν είναι και δεν θέλουν να είναι δημοσιογράφοι και πιστεύουν ότι από το να ακούνε τα ψέματα των άλλων ας φτιάξουν στο φινάλε ένα δικό τους ψέμα.
Την υπόθεση με τη μικρή Μαρία τη ξέρετε. Η απαγωγή απομακρύνεται σαν ενδεχόμενο και φαίνεται ότι την είχαν μαζί τους αγορασμένη ή…ως  δωρεά για τα επιδόματα, καθώς η φερόμενη ως μάνα έπαιρνε δυο δέσμες επιδομάτων. Ξέρετε και ότι έγινε τεστ DNA που έβγαλε ότι δεν είναι η πραγματική κόρη των εν λόγω Ρομά.
Στην Ιρλανδία λοιπόν έγινε κάτι αντίστοιχο με την αστυνομία να ψάχνει ένα ζευγάρι Ρομά που είχε δυο ξανθά παιδιά και φάνηκαν κάπως αταίριαστα στην εκεί αστυνομία. Τελικά εκεί το DNA έβγαλε ότι οι γονείς στην περίπτωση αυτή είναι οι Ρομά που τα είχαν τα παιδάκια. Κι άρχισε μια πανευρωπαϊκή “κουβέντα” κυρίως από τους πιο καλόψυχους-και στην Ελλάδα φυσικά-για το αν είναι ρατσισμός να τσεκάρει η αστυνομία το DNA σε αυτές τις περιπτώσεις. Και ποιος λέτε ότι την πληρώνει μέχρι στιγμής; Καλά το καταλάβατε; Η Ελλάδα!
Στο λογαριασμό  @MartinShovel τις τελευταίες ώρες έχει γραφτεί η… χαριτωμενιά που γίνεται ταχύτατη αναπαραγωγή, πάνω από όλα από Έλληνες(φυσικά, μη χάσουμε) και λέει: “Breaking News – Greek police remove Pinocchio from Geppetto’s workshop for DNA tests!”
Δηλαδή: “Έκτακτη είδηση- Η Ελληνική Αστυνομία παίρνει τον Πινόκιο από το μαγαζί του Τζεπέτο για τεστ DNA”! Και χαχαχχαχα διασκεδάσαμε, τι χαριτωμένα που τα λες χρυσέ μου, πως σε λένε δεν ξέρω…Κοινώς ρόμπα οι παλιο-Έλληνες σε άλλο ένα θέμα.
Γιατί όμως; Γιατί ενώ στην δική μας την περίπτωση η αστυνομία δεν έκανε κάποιο λάθος, δεν χρησιμοποιούν το λάθος ή αν θέλετε την πρεμούρα της Ιρλανδικής; Λίγη σημασία έχει. Μάλλον γιατί η Ελλάδα με όσα περνάει και με το θέμα της Χρυσής Αυγής να έχει γίνει παγκόσμιο θέμα συν τη…λέζα ότι είμαστε όλοι φασίστες είναι πιο βολική. Και μάλλον γιατί κάτι τέτοια πρώτοι εμείς τα αναπαράγουμε.
Και ορίστε, έτοιμος ο χλευασμός! Τσεκάρουμε, εμείς οι παλιο-Έλληνες το DNA ακόμα και του Πινόκιο του κακομοίρη!
Ε, αυτό λέγεται δημοσιογραφία στα social media. 
Καλοφάγωτη…
Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.