Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Μητρόπουλος: “Επιθυμία μου η Super League, αλλά σέβομαι το συμβόλαιο”

Μητρόπουλος: “Επιθυμία μου η Super League, αλλά σέβομαι το συμβόλαιο”

Ο περιορισμός στις μεταγραφές που επιβλήθηκε στις έξι ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, κάνει επιτακτική την ανάγκη να εξασφαλίσουν συνεργασίες με ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 24 ετών. Και μάλιστα έλληνες, όπως προβλέπει η απόφαση που τροποποιήθηκε την Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση της Λίγκας.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εντάσσονται στην ηλικιακή αυτή κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα έδειξε ότι αποτελεί μια αξιόπιστη και πολλά υποσχόμενη λύση για κάθε ομάδα, είναι ο Παύλος Μητρόπουλος. Οι εμφανίσεις του με τον Παναιτωλικό την τελευταία σεζόν, έτσι κι αλλιώς κέντρισαν το ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον που βρίσκεται την ηλικία που έχουν ανάγκη πολλές ομάδες.

Ο νεαρός μέσος έχει βολιδοσκοπηθεί εδώ και καιρό σχεδόν απ’ όλες τις ομάδες που δεν πήραν άδεια. Ακόμα και κάποιες (ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος) που δεν μπορεί να είναι ελκυστικές. Ενδιαφέρον υπήρξε και από τον Ατρόμητο. Τις τελευταίες μέρες το όνομά του παίζει δυνατά στο επιτελείο της ΑΕΚ. Και έχει γίνει μια πρώτη κρούση στον εκπρόσωπό του.

Ο Μητρόπουλος έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό για δύο ακόμα χρόνια. Προφανώς δεν τον αφήνει αδιάφορο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και η προοπτική να συνεχίσει στη μεγάλη κατηγορία. Όμως πρέπει να συναινέσει στην πιθανή μετακίνησή του η ομάδα του Αγρινίου. Γνωρίζοντας την επιθυμία του, έχει διαμηνύσει στον αιγιώτη ποδοσφαιριστή, ότι πρέπει να φέρει πρόταση άλλης ΠΑΕ για να εξεταστεί το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ο Μητρόπουλος δήλωσε στη «Σ» χθες το απόγευμα: «Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να παίζω στην Super League. Είμαι σε μια ηλικία που θα βοηθήσει την καριέρα μου κάτι τέτοιο. Από την άλλη, έχω συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, το οποίο θα σεβαστώ στην περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι που θα ικανοποιήσει και τις δικές του απαιτήσεις».

Πριν φύγει για διακοπές ο Μητρόπουλος είχε ενημερωθεί, ότι μετά την οριστικοποίηση της κατηγορίας στην οποία θ’ αγωνιστεί ο Παναιτωλικός, θα γίνει συνάντηση μαζί του. Κάτι που λογικά θα συμβεί τις επόμενες μέρες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.