Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Μια αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο γηροκομείο

Μια αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο γηροκομείο

Χθες  Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου , οι μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Παναιτωλίου επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Αγρινίου. Ήταν επιθυμία των παιδιών μετά και την περυσινή τους επίσκεψη, η χριστουγεννιάτικη αποχαιρετιστήρια γιορτή να γίνει εκεί με την παρουσία των παππούδων και των γιαγιάδων. Η εμπειρία τους καταγράφεται ως εξής:

dsh

ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, οι μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Παναιτωλίου επισκεφτήκαμε το Γηροκομείο Αγρινίου. Ήταν επιθυμία των παιδιών μετά και την περυσινή τους επίσκεψη, η χριστουγεννιάτικη αποχαιρετιστήρια γιορτή να γίνει εκεί με την παρουσία των παππούδων και των γιαγιάδων.

Έτσι, μετά το εγκάρδιο καλωσόρισμα από την υπεύθυνη του ιδρύματος στο παρεκκλήσι, δημιουργήθηκε στο χώρο υποδοχής του γηροκομείου εορταστική ατμόσφαιρα με μηνύματα αγάπης και ανθρωπιάς στο πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων.

Τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα, παρουσίασαν το θεατρικό που είχαν ετοιμάσει και χόρεψαν προκαλώντας ενθουσιασμό στους παππούδες και τις γιαγιάδες που θυμήθηκαν τα δικά τους νιάτα και χειροκροτούσαν δίνοντας άκοπα ευχές σε μικρούς και μεγάλους.

Μεγάλη χαρά από τους υπερήλικες συνανθρώπους μας, μάθημα ζωής για τους μικρούς μας μαθητές που στα κουρασμένα μάτια αυτών των ανθρώπων είδαν τα χρόνια να έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους.

Την Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο γηροκομείο επιμελήθηκε η κ Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και μαθητές της Γ τάξης.

Καλά Χριστούγεννα, Παππούδες Μας και Γιαγιάδες Μας!

Σας ευχαριστούμε για την ζεστή φιλοξενία σας!

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ

cghhgkh

dfhdfhfdh

dsh

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.