Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Μια…βόλτα Κατσιφάρα στο Αγρίνιο

Μια…βόλτα Κατσιφάρα στο Αγρίνιο

unnamedΤη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους πολίτες για διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν, αλλά και να ανταλλάξει ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο. Aυτό αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας, που προφανώς θεωρεί ως είδηση μια αυτονόητη επίσκεψη.
Σύμφωνα επίσης με την ανακοίνωση,  ο κ. Κατσιφάρας, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά και τους Αντιπεριφερειάρχες Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκο Υφαντή και Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα, καθώς και Περιφερειακούς Συμβούλους της Αιτωλοακαρνανίας, έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου συνάντησαν συμπολίτες μας και επισκέφθηκαν αρκετούς επαγγελματίες στα καταστήματά τους.
Μαζί τους συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και για σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινή διαβίωσή τους εν μέσω κρίσης.
Ο Περιφερειάρχης, ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλές γιορτές και το 2015 να είναι ένα έτος που θα φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.