Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Μια εξεταστική με…απ’ όλα!

Μια εξεταστική με…απ’ όλα!

Μπορεί να λέμε πολλά τοπικά-πατριωτικά εμείς οι Αγρινιώτες για το Πανεπιστήμιο αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό που συμβαίνει με την εξεταστική του που «τρέχει» μεταξύ 5 και 16 Οκτωβρίου μπορεί και να μην έχει προηγούμενο.
Το ένα τμήμα (Δ.Π.Φ.Π) τελεί υπό κατάληψη και εξεταστική δεν γίνεται. Στο άλλο (Δ.Π.Π.κ Νέων Τεχνολογιών) δίνουν την εξεταστική μόνο οι επί πτυχίω… Και στο τρίτο (Δ.Ε.Α. Προϊόντων κ΄ Τροφίμων) η εξεταστική γίνεται κανονικά! Μιλάμε δηλαδή για τον απόλυτο παραλογισμό, αυτόν που περίπου λέει «απ’ όλα έχει ο μπαξές».
Η διοικούσα επιτροπή αλλά και το διδακτικό προσωπικό έχουν εκτενώς παρουσιάσει την απόλυτη διαφωνία τους με ότι συμβαίνει στο ΔΠΦΠ και θεωρητικά πάτησαν πάνω στην επιθυμία του «Διοίκησης Επιχειρήσεων» για κανονική εξεταστική. Τώρα πως προέκυψε και το άλλο τμήμα να κάνει μόνο εξεταστική για όσους είναι στο πτυχίο αυτό είναι προς διερεύνηση(καθόλου εύκολη). Αυτό που ακούγεται πάντως είναι ότι κάτι τέτοιο έγινε μετά από άτυπη πρόταση της φοιτητικής πλειοψηφίας του τμήματος. Να πούμε τώρα ότι αυτό είναι καλό; Μάλλον πρόκειται για το απόλυτο μπάχαλο…

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.