Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Kαταγγελία αποκαλυπτική μιας ασύδοτης κατάστασης στους κεντρικούς πεζοδρόμους

Kαταγγελία αποκαλυπτική μιας ασύδοτης κατάστασης στους κεντρικούς πεζοδρόμους

Δημοσιεύουμε την ακόλουθη καταγγελία, χωρίς όμως -για ευνόητους λόγους -τις φωτό που τη συνοδεύουν. Η καταγγελία αφορά περιστατικό που διαδραματίστηκε σήμερα στο κέντρο του Αγρινίου. Παράλληλα επισημαίνουμε πως πάμπολλα ήταν τα περιστατικά σήμερα αυτοκινήτων που διέσχισαν εκτός του πεζόδρομου της Χαριλάου Τρικούπη και τον πεζόδρομο της Ηλίου. Μια εικόνα απόλυτης ασυδοσίας αλλά και επικίνδυνη για τα παιδιά που έπαιζαν εκεί. 

Η καταγγελία

Σήμερα Σάββατο και ώρα 13.45, στο πεζόδρομο εμπρός από το δημαρχείο Αγρινίου, έντρομοι γονείς μάζευαν τα παιδιά τους γιατί τα διερχόμενα αυτοκίνητα έρχονταν και πήγαιναν.

Με αποκορύφωμα ηλικιωμένο «κύριο»  να προπηλακίζει τους γονείς και να απειλεί ότι «θα πατήσει τα κωλόπαιδα και έπρεπε να είχε καραμπίνα να τα ντουφέκιζε».

Παρότι στον συγκεκριμένο «κύριο», καθώς έμπαινε στον πεζόδρομο με το αυτοκίνητο, του έγινε παρατήρηση από αστυνομικό με πολιτικά που υπηρετεί στην αστυνομική διεύθυνση Μεσολογγίου, αυτός συνέχισε την πορεία του έως ότου παρκάρισε εμπρός από την Millenium bank καθώς οι γονείς έτρεχαν να μαζέψουν τα παιδιά τους.

Τότε μάλιστα είπε στους γονείς που του έκαναν παρατήρηση, ότι θα έπρεπε να ντρέπονται επειδή είναι νέοι και αυτός ηλικιωμένος. Παρότι το 100 κλήθηκε στις 13:57, 15 λεπτά αργότερα  που ο εν λόγω «κύριος» αποχώρησε από τον πεζόδρομο (εκτελώντας αναστροφή επιτόπου – όσοι γνωρίζουν το σημείο καταλαβαίνουν) και προβεί στις απειλές κατά των παιδιών (ηλικίας 2 έως 5 ετών), ουδέποτε φάνηκε η αστυνομία.

Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς και τα παιδιά, έπρεπε κατά την άποψη του να του ζητήσουν οι γονείς, αυτοί δηλαδή, που του έκαναν παρατήρηση επειδή παραβαίνει τους νομούς του κράτους και των οποίων τα παιδιά έπαιζαν σε ένα πεζόδρομο που δικαιούνται να παίζουν. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα και οι άνθρωποι που μας έφτασαν εδώ που είμαστε, να την χαιρόμαστε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.