Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ο Σωκράτης Τσιάρας για την αντιμετώπιση των μεταναστών

Ο Σωκράτης Τσιάρας για την αντιμετώπιση των μεταναστών

Ο γνωστός Αγρινιώτης επιχειρηματίας  που δραστηριοποιείται στη Σουηδία, και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Παναιτωλικού, Σωκράτης Τσιάρας, θέλησε   μέσω του agrinionews.gr να καταθέσει την άποψη του με αφορμή τα σχόλια αναγνώστη (του κ.Παπαροϊδάμη) σε αναρτήσεις (σχετικές με το χθεσινό επεισόδιο αντεξουσιαστών-μελών της Χρυσής Αυγής). Ουσιαστικά η παρέμβασή του έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των μεταναστών. Αναλυτικά η επιστολή του κ.Τσιάρα:

Αν είσαι ο “Παπαροϊδαμης” που γνωρίζω νομίζω ότι ξέφυγες τελείως και αν νομίζεις ότι έχεις …….. να πας να τα βάλεις με την εξουσία και με αυτούς που σου έκλεψαν τη  χώρα και στην ξεπουλάνε. Γιατί να τα βάζεις με τους πεινασμένους και τους άπλυτους(πιθανώς να μην έχουν και νερό να πλυθούν) δεν μου λέει και πολλά για το αν έχετε …….
Τέλος πάντων θα μπορούσα να γράψω πολλά (μου έχουν πει και εμενα πολλοί ομοϊδεάτες σου να πάω στη χώρα μου και έχουν αποκαλέσει τα παιδιά μου μαυροκέφαλους) αλλα αν συμβεί κάτι στα παιδιά μου από τα συντρόφια σου στην χώρα που μένω τότε μπορεί συντροφικά να σας ζητήσω και εγώ τα ρέστα.
Αντί να ψάχνουμε να διορθώσουμε όλα τα κακά του παρελθόντος και να τιμωρήσουμε αυτούς που φταίνε θα σκοτωθούμε μεταξύ μας. Συγχαρητήρια για την ανθρωπιά την οποία δείχνετε. Αν νομίζετε ότι κάποιος αφήνει την πατρίδα του από ευχαρίστηση, νομίζω ότι κάνετε τουλάχιστον λίγο λάθος.

Επειδή με έφερε η μοίρα  μου να συναντήσω ανθρώπους όλων των φυλών πιστεύω ότι όλοι λίγο πολύ θέλουν να επιστρέψουν εκεί που γεννήθηκαν – άνθρωποι είναι όλοι – αλλά πολλές φορες δεν είναι δυνατόν. Πάντα αισθανόμουν ασφαλής στην Ελλάδα και ας έλεγα και την γνώμη μου(την ξέρεις εσύ) αλλα τώρα νομίζω πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι αν πρέπει να θέλω ακόμη να ξαναγυρίσω.

Από ότι βλέπεις γράφουν και κάτι ηλίθιοι σαν εμενα με το όνομα τους και από κοντά θα σου πω και πολλά άλλα(με τα λόγια όχι με ρόπαλα). Αν και κανονικά απειλώντας αυτούς που προσπαθούν να με κάνουν να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας θά πρεπε να κάνω το ίδιο και με εσάς(ντρέπομαι όταν Έλληνες μισούν άλλους ανθρώπους και χαιρετούν χιτλερικά) αλλα έχω μάθει να προσπαθώ να χτυπάω προς τα πάνω και όχι ευθεία και κάτω.

Περιαυτολογώ και δεν μ’ αρέσει. Δυστυχώς έπρεπε να γράψω με το όνομα μου για να μπορείτε να με βρίσετε αν σας βολεύει. Καλή ομόνοια και η κατάσταση σήμερα δεν είναι ΠΑΟ εναντίον OΣΦΠ αν έτσι νομίζετε. Μονο “Παναιτωλικοί” υπάρχουνε στ’ Αγρίνιο. Έτσι για να χαλαρώσουμε…

Σωκράτης Τσιάρας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.