Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Μια πρωτότυπη συνέντευξη στο agrinionews: Eσείς ρωτάτε, ο Δήμαρχος Αγρινίου απαντάει!

Μια πρωτότυπη συνέντευξη στο agrinionews: Eσείς ρωτάτε, ο Δήμαρχος Αγρινίου απαντάει!

Η τρίτη συνέντευξη στο agrinionews είναι πλέον γεγονός. Τις δύο προηγούμενες φορές επιλέξαμε εμείς ως συντακτική ομάδα και θέσαμε τις ίδιες ερωτήσεις σε πρόσωπα που προέρχονταν από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.
Αυτή τη φορά το λόγο έχουν οι ίδιοι οι αναγνώστες μας! Συγκεκριμένα, στην παρούσα ανάρτηση θα μπορείτε να αποστέλλεται εσείς τις ερωτήσεις που επιθυμείτε στο δήμαρχο Αγρινίου κ. Παύλο Μοσχολιό εώς και την άλλη Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 12 μ.μ., οπότε και η ανάρτηση των σχολίων θα σταματήσει. Εν συνεχεία, εμείς θα διαμορφώσουμε τις ερωτήσεις με βάση τις αντίστοιχες δικές σας. Αυτές θα αποσταλλούν στον κ. Μοσχολιό, ο οποίος θα απαντήσει μέσω video, το οποίο θα ανεβάσουμε στο blog.
Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι θα αναρτώνται μόνο σχόλια με τη μορφή ερωτήσεων. Σε κριτική για το έργο και το πρόσωπο του δημάρχου, θα έχετε τη δυνατότητα να προβείτε όταν θα δημοσιευτεί η συνέντευξη. Τέλος θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι οι ερωτήσεις σας δε θα δημοσιεύονται, εάν αφήνουν αιχμές για την προσωπική ζωή προσώπων, αλλά και για γεγονότα και καταστάσεις που δεν έχουν αποδειχτεί νομότυπα και έχουν ως στόχο να θίξουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.