Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Κωστούλας: “Μια φορά για 5 λεπτά έχω δει τον Αλαφούζο”

1Μεγάλο θέμα έχει προκληθεί για την ύπαρξη ή όχι κάποιας συμμαχίας από προέδρους της Σούπερ Λιγκ όπως άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος. Ο τελευταίος ανέφερε ονόματα “πολλών αξιόλογων προέδρων” -ανάμεσά τους και τον κ. Κωστούλα-αλλά και ότι “σιγά-σιγά διαμορφώνεται μια συμμαχία”, ώστε πολλοί αυτό το εξέλαβαν σαν προσπάθεια για τη δημιουργία μετώπου για να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο πρωτάθλημα.
Σε επικοινωνία του agrinionews.gr ο πρόεδρος του Παναιτωλικού τόνισε ότι μάλλον κάτι άλλο θα ήθελε να πει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να έχει κάποια συμμαχία μαζί του αφού έχουν βρεθεί ελάχιστα. “Έχω μιλήσει μαζί του μόνο 5 λεπτά στο περιθώριο του παιχνιδιού μας με τον Παναθηναϊκό και αυτό ήταν όλο. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε κάποια συμμαχία και δεν ξέρω και κάποια τέτοια συμμαχία με τα πρόσωπα που έχει αναφέρει ο κ. Αλαφούζος οπότε εικάζω ότι μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πει”.
Ο κ. Κωστούλας ήταν πάντως κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει κάποια κίνηση ή συμμαχία στους κόλπους του πρωταθλήματος και ότι όσα λέγονται είναι προσωπικές εικασίες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Σωτήρης

    Συμμαχίες κάνουν μόνο αυτοί που δεν μπορούν, οι αδύνατοι. Στο ποδόσφαιρο το πολίτευμα είναι η μοναρχία…..Δυστυχώς ο Αλαφούζος δεν μπορεί να είναι μονάρχης ούτε στο ίδιο του το μαγαζί. Από εκεί ξεκινά το λάθος. Άντε για να ασχοληθούμε και με τπτ άλλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.