Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Μικρή καθίζηση στον κεντρικό δρόμο στη Σκουρτού

Μικρή καθίζηση στον κεντρικό δρόμο στη Σκουρτού
 Ένα μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο κεντρικό δρόμο στην είσοδο του χωριού Σκουρτού Ξηρομέρου όπως ερχόμαστε από Μαχαιρά. Στο σημείο αυτό, το οδόστρωμα υπέστη μικρή καθίζηση με αποτέλεσμα, να έχει κοπεί ο δρόμος και η διέλευση των οχημάτων είναι επικίνδυνη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
      Στο σημείο της καθίζησης έχουν τοποθετηθεί πρόχειρα ένας κώνος, πέτρες και προειδοποιητικές κορδέλες, όμως το θέμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα γιατί αν από το σημείο εκείνο διέλθει τώρα μεγάλο φορτηγό αυτοκίνητο, δεν αποκλείεται να έχουμε ολική υποχώρηση του εδάφους..
 Το όλο ζήτημα, το έχει θέσει υπόψη της Δημοτικής αρχής Ξηρομέρου ο πρόεδρος του Χωριού Στάμος Τζογάνης, ζητώντας την άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο συγκεκριμένο σημείο, χωρίςκανένας αρμόδιος φορέας να έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα μέχρι τώρα.
         Οι κάτοικοι της Σκουρτούς ζητάνε άμεση παρέμβαση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς ο δρόμος είναι στην αρμοδιότητά της, ναμεριμνήσει σύντομα για το συγκεκριμένο σημείο της καθίζησης για να μη θρηνήσουμε θύματα...
xiromeronews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.