Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Μικρή συμμετοχή στο συλλαλητήριο (ΠΑΜΕ) για την ημέρα της γυναίκας (φωτο)

Μικρή συμμετοχή στο συλλαλητήριο (ΠΑΜΕ) για την ημέρα της γυναίκας (φωτο)

DSCN8839

Ολοκληρώνοντας την εβδομάδα “αγωνιστικών δράσεων” , μέλη του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και του ΠΑΜΕ, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημοκρατίας, σ ένα συλλαλητήριο με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση, που έκλεισε με μικρή πορεία σε κεντρικούς δρόμους της του Αγρινίου, δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, οι ομιλητές ωστόσο έδωσαν το μήνυμα για “τους αγώνες που πρέπει να συνεχίσει να δίνει η σύγχρονη γυναίκα, ενάντια στις μνημονιακές πολικές”.

Τόσο ο πρόεδρος των Τεχνικών Ηλεκτρισμού Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μπάμπης Λούντζης , όσο και  ο κ. Βαγγέλης Μελάς, μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, έκαναν λόγο για  τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων και ιδιαίτερα τις νέες “που πλήττονται περισσότερο και χρειάζεται να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα”.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η κα Σοφία Καζαρίδη, πρόεδρος του Σωματείου Ιματισμού Αγρινίου και μέλος της Ο.Γ.Ε. “Χιλιάδες γυναίκες αγωνίστριες, επώνυμες και ανώνυμες, έρχονται κάθε μέρα σε σύγκρουση με τους ατομικούς φόβους και τις δυσκολίες στον εργασιακό χώρο. Ο αγώνας των γυναικών, απέσπασε κατακτήσεις σημαντικές για την εργατική λαϊκή οικογένεια”, είπε μεταξύ άλλων η κα Καζαρίζη, ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα “μέρα τιμής και απολογισμού ,μέρα για να σχεδιαστούν δράσεις για τη νέα περίοδο που η εργατική τάξη και τα εργατικά στρώματα στενάζουν”

Στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο με θέμα “Η γυναίκα σήμερα, πολεμάει; Πως, που , πότε, γιατί; από την Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου και την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, (Τμήμα Αγρινίου). Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κα Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του Κ.Κ.Ε.

DSCN8845 DSCN8852 DSCN8854 DSCN8857 DSCN8859 DSCN8860 DSCN8861 DSCN8864 DSCN8865

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. κωστας

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΑΧ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΤΣΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ

  2. Κακος χαμος

    Οι άνθρωποι αυτοί θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και θα δώσουν ραντεβού στην πλατεία την επόμενη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.