Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Το παρατράβηξαν…

benΤο Μικρό Μπεν και τη Μικρή Μαρία θυμήθηκε  10 μέρες τώρα η κεντρική ειδησεογραφία αφήνοντας έκπληκτη αρχικά τη κοινή γνώμη και με απορίες στη συνέχεια.

Και αυτό γιατί το παιδικό trafficking, θέμα -ντρόπη για την Ευρώπη και ιδίως για ολόκληρο το κόσμο έγινε αγαπημένο θέμα των ΜΜΕ κάτι που ουδέποτε έγινε σε τέτοια έκταση, ούτε καν με το μικρό Άλεξ 15 και χρόνια πριν και αν αυτό συνέβαινε μόνο σε εκπομπές της Νικολούλη.

Φυσικά και το παιδικό trafficking , η αισχρή διακίνηση παιδιών, αποτελεί ντροπή για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά να “σηκωθεί” ως μείζον  πρόβλημα δεν πείθει.

Μάλλον “καίγεται ” ως θέμα στην ουσία του γιατι ο 10ήμερος βομβαρδισμός του στα κανάλια μάλλον παραπέμπει στο ότι κανείς δεν νοιάζεται για πραγματικές λύσεις.

Πόσο μάλλον όταν παίζονται Στρουρνάρας και Σαμαράς στο περιθώριο της μικρής Μαρίας. Όπως στα περιθώριο της συνδιάσκεψης συναντιέται με τη Μερκελ σα να λέμε…

Και δω περιμένετε να πούμε το κλασσικό: Ότι προετοιμάζονται νεα μέτρα και παραπληροφορούν κτλ κτλ…

Θα το πούμε λίγο διαφορετικά: Σπεκουλάροντας με ψυχές μικρού παιδιού, απευθύνονται σε λαό ως μικρό παιδί και (υποτιμώντας τη νοημοσύνη του)  του δίνουν τη καραμελίτσα των νέων μέτρων…

Άγριος

 

Υ.Γ Εννοείται ότι δεν πείθουν ότι νοιάζονται για το πραγματικό δράμα των παιδιών που χάθηκαν…άφου σε λίγες μέρες κανένας δεν θα ασχολείται. Τουλάχιστον η Νικολούλη ασχολούνταν μέχρι τέλους….

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.