Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

«Μνήμες από χώμα και νερό» από το δήμο Αγρινίου

«Μνήμες από χώμα και νερό» από το δήμο Αγρινίου

DSC01736Το τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής και παραδοσιακής Χορωδίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του  Δήμου Αγρινίου , παρουσίασε τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου στο Δημοτικό Θέατρο, μια μουσική παράσταση – ωδή στον άνθρωπο – με τίτλο «Μνήμες από χώμα και νερό».

«Άνθρωποι γλεντούν γύρω από ένα τραπέζι γάμου. Κάπου αλλού θρηνούν για εκείνον που μίσεψε.
Μια μάνα νανουρίζει το παιδί στην αγκαλιά της, λίγο πριν ο άνδρας της επιστρέψει από το θερισμό…»
Στο γαϊτανάκι της ζωής, οι άνθρωποι τραγουδούν τη χαρά και τη λύπη και υφαίνουν με λέξεις και ήχους τα όνειρά τους, όνειρα από χώμα και νερό. Συμμετείχαν τα τμήματα Παραδοσιακής χορωδίας (παιδικής & ενηλίκων), με υπεύθυνη διδασκαλίας την κ. Ευσταθία Γρέντζελου και το τμήμα Παραδοσιακών μουσικών οργάνων, με υπεύθυνο διδασκαλίας τον κ. Γιώργο Αθανασόπουλο.
Οι υπεύθυνοι ευχαρίστησαν θερμά την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αγρινίου κ.Ευαγγελία Κραβαρίτη για τη στήριξή της, τον Καλλιτεχνικό Δ/ντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου κ.Βασίλη Νικολαϊδη για την άψογη συνεργασία τεχνικό προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για την βοήθειά τους και  τους μαθητές των τμημάτων για τη συμμετοχή τους. Επίσης ευχαρίστησαν την πολύτιμη βοήθειά τους τον κ. Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο και τον καθηγητή Παραδοσιακής μουσικής κ. Παναγιώτη Κατσικλή που συνέπραξε με την ορχήστρα.

DSC01737

 

DSC01739

 

DSC01761

 

DSC01876

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.