Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Μοσχολιός: κερδίσαμε τη μάχη της καθημερινότητας

Μοσχολιός: κερδίσαμε τη μάχη της καθημερινότητας

“με τη συνεχή παρουσία των υπηρεσιών του Δήμου”

100_1498Συνεχίζοντας τις περιοδείες του, ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός, επισκέφτηκε τοπικές κοινότητες στη Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου. Μαζί του βρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης. Συγκεκριμένα ο κ. Παύλος Π. Μοσχολιός βρέθηκε σε Ζευγαράκι, Κάτω Κεράσοβο, Παπαδάτες, Γραμματικού και Ματαράγκα.Ο κ. Μοσχολιός συζήτησε με δημότες για την καθημερινή παρουσία του δήμου στην περιοχή με τις υπηρεσίες της αυτεπιστασίας, της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού, τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, στη συντήρηση και τη διάνοιξη αγροτικών δρόμων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων εξήγησαν πόσο σημαντικές θεωρούν τις παρεμβάσεις του δήμου με έργα όπως η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού, του προγράμματος ανακύκλωσης, του Δικτύου Ύδρευσης από Παπαδάτες σε Κάτω Κεράσοβο  και το Αποχετευτικό Δίκτυο όμβριων υδάτων σε Ζευγαράκι, Γραμματικού και Παπαδάτες.  Επίσης, επεσήμαναν το σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν στην ποιότητα ζωής στην περιοχή, έργα όπως η μικρή πλατεία στη Ματαράγκα, η παιδική χαρά στο Κάτω Κεράσοβο και οι πυλώνες ηλεκτροφωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο Παπαδατών.

«Μόνιμο μέλημα μας ήταν και θα παραμείνει η προσπάθεια για έργα και παρεμβάσεις σε όλο το μήκος και το πλάτος του δήμου Αγρινίου, ώστε να υπάρχουν κοινές προοπτικές και ισότιμη αντιμετώπιση για όλους τους δημότες», επεσήμανε ο δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός.

100_1496

100_1498

100_1502

100_1492

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μαίρη Τ.

    Πάλι μπροστά μου! Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου (όχι δήμαρχος παιδιά) να μιλάει για τα κατορθώματά του!! Ήταν παρόν ο δήμος με τις υπηρεσίες του, για τα καθημερινά προβλήματα της περιοχής, όπως και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του δήμου, είπε!!! Δηλαδή, τη βασική υποχρέωση ενός δήμου απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας, τα θεωρεί ο κύριος υποψήφιος ως μέγα έργο!! Κι ας επικρατεί παντού ένα μπάχαλο, τόσο στην καθαριότητα, όπως λέει και ο κ. Ροδίτης, όσο και στον ηλεκτροφωτισμό, τα χορτάρια στα γεμάτα με λακκούβες σοκάκια που επικρατεί μαύρο σκοτάδι, στην ύδρευση και την άρδευση!!! Και μιλάμε για τα καθημερινά!!! Τα μεγάλα έργα τα ανέφερε στην αρχή της προεκλογικής περιόδου και θα τα ξανακούσουμε!!! Γι’ αυτά που η περιφέρεια τα λέει δικά της!!! Θα μας τρελάνουν στο τέλος το βλέπω εγώ!!! Ευτυχώς που στις φωτογραφίες κ. Μοσχολιέ, κάποιοι δε σας δίνουν σημασία!! Κι αυτοί που σας δίνουν, δε σηκώνονται ούτε απ΄τη θέση τους!!! Τόσο ορεξάτοι κι ευχαριστημένοι είναι!!! Καλή συνέχεια…

  2. ΠΑΝΕ-6

    ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ . ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΙς ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.