Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Μοσχολιός: “Κλέβουν τα καλώδια ακόμα και στο κέντρο”

Μοσχολιός: “Κλέβουν τα καλώδια ακόμα και στο κέντρο”

“Κάτι πρέπει να κάνει η αστυνομία,  χάνουμε υπόγεια καλώδια από σχολεία και δομές του δήμου.Κλέβουν πια και στο κέντρο της πόλης!”. Έκλεψαν τα υπόγεια καλώδια από την περιοχή των τρένων, όπως κατήγγειλε ο δήμαρχος Αγρινίου!

Δραματική έκκληση από τον δήμαρχο του Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό είχαμε χτες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, που δείχνει ανάγλυφα που βρίσκεται πλέον το θέμα των κατ’ ευφημισμόν “κυνηγών μετάλλων”. Σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης πλέον δεν κλέβονται μερικά καλώδια από τις παρυφές της πόλης αλλά γίνεται οργανωμένη επιχείρηση, ακόμα και στο κέντρο. Αυτό δείχνει-κατά τον κ. Μοσχολιό-ότι έχουν αποθρασυνθεί οι “κυνηγοί” αλλά και ότι υπάρχει πρόβλημα εποπτείας της πόλης.

“Πριν λίγες μέρες είχαμε την κλοπή της δημόσιας περιουσίας από την περιοχή των τρένων. Αυτά θα τα πληρώσει ο πολίτης. Καλώ την αστυνομία να κάνει κάτι γιατί δεν πάει άλλο. Δεν κλέβουν πλέον στις παρυφές της πόλης αλλά μέσα στον κεντρικό αστικό ιστό. Έχω καταθέσει και πάλι μηνύσεις όπως και για το νεκροταφείο Δοκιμίου. Εκεί κάναμε νομικά ότι έπρεπε αλλά πλήρωσε η εκκλησία 50 ευρώ για να πάρει πίσω τη πόρτα της! Το σημείο που έχουμε φτάσει είναι επικίνδυνο.”

Ο κ. Μοσχολιός έκανε εκ νέου έκκληση στην αστυνομία ζητώντας της αν δεν μπορεί να συλλάβει τις οργανωμένες ομάδες να συλλάβει τουλάχιστον τους κλεπταποδόχους! “Όλοι τους ξέρουν ποιοι είναι. Ας συλλάβουν αυτούς, δεν είναι πάνω από τρεις ή τέσσερις. Διαφορετικά σύντομα θα έχουμε άλλες χειρότερες εξελίξεις”, ανέφερε. Να σημειωθεί ότι από ανάλογη δράση έγινε καταγγελία στο δημοτικό συμβούλιο και από την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υπάρχουν πολλά σχολεία με κλεμμένα τα αλεξικέραυνα, τα φρεάτια των ομβρίων υδάτων, τους σωλήνες ύδρευσης και άλλες σημαντικές υποδομές…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.