Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Μουρκούσης: Υπομονή συμπολίτες, ο…Καραπάνος θα αποκαταστήσει τα πράγματα

Μουρκούσης: Υπομονή συμπολίτες, ο…Καραπάνος θα αποκαταστήσει τα πράγματα

κατάλογοςMε έντονα ειρωνική διάθεση γοα τον δήμαρχο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Μεσολογγίου Νίκος Μουρκούσης σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις. Αναφέρει στο facebook:
Για την πρόσφατη πραξικοπηματική και μεθοδευμένη μεταφορά των Τμημάτων Γεωργικής Ανάπτυξης και Επιθεώρησης Εργασίας, από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο…
Συμπολίτες μου υπομονή, σε λίγες μόνο μέρες, ο κ. Καραπάνος θα έχει αποκαταστήσει τα πράγματα. Δεν θυμάστε, που τον πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς το βράδυ των εκλογών του 2ου γύρου και του είπε, “ό,τι θέλεις, Καραπάνε, για Αιτωλικό και Μεσολόγγι”; Ο ίδιος το ανέφερε από μικροφώνου και το βίντεο υπάρχει.
Μπορείτε, λοιπόν, αγαπητοί συμπολίτες να συνεχίσετε να κοιμάστε ήσυχοι. Το μέλλον μας είναι σε καλά χέρια…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. gg

    Ελάτε τώρα εκει στο Μεσσολόγγι τι το θέλετε το Γραφείο Αγροτικής ανάπτυξης, με το Βλαχοτσοπαναριό θα ασχοληθείτε εσείς, αφου είστε γεννημένοι και μπορρείτε για άλλα πράγματα, ας πουμε Hi-tec. Τοσα χρόνια σνομπάρατε τους πάντες και τα πάντα – όπως πήγαινε ρε να αρμέξεις τα προβατα – τώρα σας μάρανε η μεταφορά του Γραφείου αυτού εκει που έιναι η παραγωγοί. αν θα μου λέγατε για μεταφορά κάποιας υπηρεσίας που έχει άμμεση σχέση με το Μεσσολόγγι εντάξει να το καταλάβω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.