Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Μουσική πανδαισία από τον πιανίστα Ηλία Φουλίδη στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου

f1476b2f-a13a-4d2d-949c-8e58f85df249Την Κυριακή που πέρασε, στις 28 Φεβρουαρίου, το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου διοργάνωσε ρεσιτάλ πιάνου.
Όσοι συγκεντρωθήκαμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου, καθηγητές, μαθητές, γονείς και άλλοι φιλόμουσοι Αγρινιώτες, ζήσαμε μία ξεχωριστή βραδιά.
Ο πιανίστας Ηλίας Φουλίδης μας παρέσυρε με τα μαγικά δάκτυλά του σε μελωδίες των Bach, Schumann, Chopin, Prokofiev και Brahms.
Ήταν μία κατάθεση ψυχής, που μας άγγιξε βαθιά, νιώθοντας ότι επικοινωνούμε μέσω της μουσικής. Μάλιστα μετά το τέλος του προγράμματος στις επαναλαμβανόμενες επιδοκιμασίες και τα χειροκροτήματα του κοινού ο καλλιτέχνης απάντησε με επιπλέον μουσικά κομμάτια.
Ο Ηλίας Φουλίδης είναι καταξιωμένος πιανίστας με πλούσιο βιογραφικό σε σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σειρά συναυλιών σε πολλές χώρες και βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου.
Φέτος έχουμε την τύχη και την τιμή να είναι καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου. Τον ευχαριστούμε που μας έκανε κοινωνούς της τέχνης του και του ευχόμαστε να συνεχίσει την ανοδική πορεία του.

Ελένη Μαρσέλλου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.