Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Μούτζωσε τους επισήμους στην παρέλαση του Αγρινίου!

13Η παρέλαση του Αγρινίου κύλησε χωρίς προβλήματα αλλά και μ’ ένα απρόοπτο. Έπροκείτο για τις μούντζες που… επιφύλαξε 56χρονος Αγρινιώτης στους επισήμους! Αιφνιδιαστικά ο 56χρονος έφθασε μπροστά στην εξέδρα των επισήμων κατά τη διάρκεια της παρέλασης και όχι μία αλλά τέσσερις-πέντε φορές τους αφιέρωσε τη χειρονομία της …ανοιχτής παλάμης. Επιχείρησε εν συνεχεία να αποχωρήσει σαν… κύριος ωστόσο οι αστυνομικοί τον τσάκωσαν και τον προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση. Εκεί ο 56χρονος  μετανοιωμένος για την πράξη φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα που τον απασχολούν όπως η ανεργία.

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Αγρίνιο

  Στις εντυπώσεις ήμαστε πρώτοι…σιγά την μαγκιά που έκανε . Ήθελα νά ήξερα αυτός ο κύριος τί ψήφιζε τόσα χρόνια…..

 2. Μαίρη Τ.

  Αγρίνιο σου απαντάω. Σε όποιο κόμμα και να ανήκει ο άνθρωπος έκανε αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι! Και τον ειρωνεύεσαι; Εσύ τι έκανες αλήθεια; Έβλεπες τον Κατσιφάρα που ήρθε από την Πάτρα στο Αγρίνιο για ψήφους και του αποδώσαμε και τιμές;Αυτός που μας τα πήρε όλα και τα πήγε στη δική του πόλη; Έβλεπες τους βουλευτές που δεν κοίταζαν καθόλου τα παιδιά μας;Αυτό που έγραψε ο κ. Παπαδόπουλος είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Μου το είπαν κι άλλοι που βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία. Μήπως έβλεπες το δήμαρχο που έχει καταντήσει το Αγρίνιο Γηροκομείο και τσιμεντούπολη χωρίς ανάπτυξη, που έχει το πάρκο κλειστό κι άχρηστο και δε μπορούμε να πηγαίνουμε να περπατάμε από τώρα και πέρα όπως παλιά ούτε τα παιδιά μας να παίξουν; Αυτός ο άνθρωπος βρήκε το κουράγιο και τους μούντζωσε. Εμείς οι άλλοι που καθόμασταν σαν τα προβατάκια και τους κοιτάζαμε, εμείς πρέπει να ντρεπόμαστε! Για θυμήσου παλιότερα το Κίνημα των Αγανακτισμένων που δεν τολμούσαν, όχι μόνο σε εξέδρες να ανεβούν αλλά ούτε για φαγητό να πάνε! Εγώ ήμουν στο Κίνημα αυτό εσύ ήσουν; Πως καταντήσαμε έτσι; Τόσο εύκολα ξεχνάμε; Καλά μας κάνουν τότε! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

 3. DHMHTRHS

  ……ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. Η ΜΟΥΝΤΖΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΦΥΓΗ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΑ , ΤΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

 4. Μαίρη Τ.

  DHMHTRHS. Για ποιον κόσμο μιλάς; Ο κόσμος τους χειροκροτούσε! Τα λαμόγια όπως λες κι αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τους σκοτωμούς και τις αυτοκτονίες και μας οδήγησαν στους σκουπιδοτενεκέδες για κανένα ξεροκόμματο, αυτούς χειροκροτούσαμε! Ένας τόλμησε να τους φασκελώσει και υπήρξαν άνθρωποι που τον κατηγόρησαν και τον είπαν και τρελό! Οι ίδιοι που τους κατηγορούσαν κάποτε, τώρα τους ακολουθούν σαν πρόβατα και μπαίνουν στα ψηφοδέλτιά τους! Δεν αλλάζουμε . Χειρότεροι γινόμαστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.