Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

“Μπάχαλο το Μητρώο μελών του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας!”

Ο Απόστολος Πανταζής ως Μέλος του ΤΟΕΒ με επιστολή διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας με κοινοποίηση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου και τον Δήμο Ξηρομέρου, εκφράζει τη διαμαρτυρία του και ζητά ξεκαθάρισμα μελών έτσι ώστε στον Αρδευτικό Συνεταιρισμό να μείνουν μόνο τα ενεργά μέλη και όχι εκείνα που σήμερα υπάρχουν και διαμορφώνουν εκλογικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Πανταζή το  μητρώο του ΤΟΕΒ χρειάζεται ξεκαθάρισμα της ήρας από το στάρι, υπάρχουν πολλά λάθη και παραλείψεις, αφού ακόμα και άνθρωποι που έχουν από καιρό φύγει από κοντά μας, όπως ο πατέρας του, εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένοι…….
Παράλληλα επισημαίνει ότι λόγω μη λειτουργίας του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας εδώ και δύο χρόνια υποβαθμίστηκε η αξία της περιουσίας τους από ποτιστικά σε ξερικά χωράφια.
Να τονίσουμε ότι το ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας θα πραγματοποιήσει την Τακτική Συνέλευση στις 16/1/2013 και στην οποία θα εκλεγούν 37 αντιπρόσωποι οι οποίοι θα επιλέξουν στη συνέχεια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γ.Σ. θα γίνει την επομένη (17/1/2013).
xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.