Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Μπείτε στο Παιχνίδι του Install και από κινητό i-phone

Μπείτε στο Παιχνίδι του Install και από κινητό i-phone

Και μέσω εφαρμογής για κινητό i-phone λειτουργεί πλέον το διαδικτυακό παιχνίδι του Έργου «Install» για την Καινοτόμο Στρατηγική για την ευαισθητοποίηση για τη Δια Βίου Μάθηση στην Ελλάδα και αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

Στην έκδοση για κινητή συσκευή (i-phone και android) ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή στη συσκευή του και να παίξει στο παιχνίδι οποτεδήποτε το επιθυμεί χωρίς να είναι απαραίτητα συνδεμένος στο διαδίκτυο. Όταν ο χρήστης βρεθεί ξανά συνδεμένος με το διαδίκτυο, η εφαρμογή θα ενημερώσει το προφίλ του για τα επίπεδα του παιχνιδιού που έχει ολοκληρώσει.

Το Παιχνίδι – Εφαρμογή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μεχρι και τα τέλη Μαρτίου, όμως θα είναι διαθέσιμο, φυσικά, και μετά τον Μάρτη για όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με την Δια Βίου Μάθηση.

Η εγγραφή στο παιχνίδι γίνεται από εδώ (http://www.install-project.gr/). Μετά την εγγραφή του, ο χρήστης έχει τις ακόλουθες δυνατότητες: Να παίξει το παιχνίδι από τον υπολογιστή του, να κατεβάσει την εφαρμογή για κινητό Android ή να κατεβάσει την εφαρμογή για κινητό i-phone. Στη συνέχεια, για την περίπτωση της έκδοσης του παιχνιδιού για σταθερό υπολογιστή μπορεί να συνδεθεί οποιαδήποτε στιγμή και να συνεχίσει το παιχνίδι του. Για το λόγο αυτό απαιτείται συνεχής σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – ΠΔΕ, τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – ΕΟΠΠΕΠ, το Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών – ΤΕΙΠΑΤ και το Περιφερειακό ΚΕΚ Αχαίας. Το Παιχνίδι τεχνολογικά έχει αναπτυχθεί από το ΤΕΙ Πατρών βασισμένο σε ερωτηματολόγιο και στοιχεία του ΕΟΠΠΕΠ, και θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος Μαρτίου, οπότε και θα γίνει η κλήρωση για τα βραβεία. Τα βραβεία θα είναι voucher κατάρτισης που θα περιλαμβάνουν τη δωρεάν εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω ειδικά σχεδιασμένης ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας, τη δωρεάν πρόσωπο-με-πρόσωπο κατάρτιση και τη δωρεάν συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από τον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα πιστοποιητικού στις τέσσερις αυτές ενότητες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.