Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Μπελεβώνης:Η αναδρομή,οι βολές και οι μεταγραφές…

Μπελεβώνης:Η αναδρομή,οι βολές και οι μεταγραφές…

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής,μετά τον φιλικό αγώνα με τον Φωκικό, στο γήπεδο του Παναιτωλικού η προαναγγελθείσα συνέντευξη Τύπου.
Τη διοίκηση εκπροσώπησαν οι κκ. Μπελεβώνης, Μπεσίνης και Λίτσας ενώ παρών ήταν και ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές. Στη συνέντευξη συζητήθηκαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αγωνιστικά και μη, που αφορούν την ομάδα του Παναιτωλικού ενώ δεν έλειψαν και οι αντεγκλήσεις μεταξύ του κ. Μπελεβώνη και συναδέλφων δημοσιογράφων για θέματα που είχαν να κάνουν με την ενημέρωση και την κριτική μέσω του Τύπου.
Στα αγωνιστικά ο Μπάμπης Τεννές εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα και την πεποίθησή του για επιτυχημένη πορεία τη φετινή σεζόν ενώ ο κ. Μπεσίνης από τη μεριά του ευχαρίστησε δημόσια εκ μέρους της διοίκησης τους οργανωμένους και μη φιλάθλους στο σύνολό τους για την εντυπωσιακή και χωρίς ακρότητες ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει μέχρι στιγμής στο γήπεδο και τη στήριξη που παρέχουν .
Ο κ. Λίτσας από τη μεριά του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας για την έμπρακτη στήριξή τους παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία.

Ξεκίνημα με αναδρομή και ευθείες βολές
Το λόγο στην αρχή πήρε ο κ. Μπελεβώνης ο οποίος έκανε ένα πρόλογο με νόημα αναφερόμενος στα πεπραγμένα της εξαετίας της παρούσας διοίκησης τονίζοντας ότι η φιλοσοφία της διοίκησης ήταν να δείξει ο Παναιτωλικός μια ομάδα διαφορετική από τις άλλες .Αναφέρθηκε τόσο στα κάγκελα του γηπέδου που βγήκαν από την πρώτη σεζόν από το γήπεδο όσο και στη γενική αντιμετώπιση των αντιπάλων που έρχονται να παίξουν στο Αγρίνιο ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εξωαγωνιστικά προβλήματα (διαιτησίες κλπ) που αντιμετώπισε ο Παναιτωλικός όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να πετύχει τον απώτερο στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και της καταξίωσης τονίζοντας ότι δεν υπήρχε η κατάλληλη στήριξη από όλους τους εμπλεκόμενους. «Δεν αλλάξαμε αρχές και το παλαίψαμε και σήμερα οι περισσότεροι λέμε και νοιώθουμε υπερήφανοι γι’αυτό τον Παναιτωλικό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Εκεί κάπου άρχισαν και οι ευθείες βολές του κ. Μπελεβώνη προς κάποια τοπικά έντυπα μέσα ενημέρωσης με αναφορές σε πρόσφατα πρωτοσέλιδα. «Βέβαια κάποιοι ελπίζουν ακόμη και το βάζουν και πρωτοσέλιδο σαν αποκλειστική είδηση, ότι πού θα πάει, θα του αφαιρεθούνε και βαθμοί» ήταν τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου .Κάπου εκεί βέβαια ξεκαθάρισε  ότι αυτό δεν έγινε από το σύνολο των ΜΜΕ του Αγρινίου αλλά από κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. «Δεν έγινε από όλους. Συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν και πολύ λίγα μάλιστα. Στην πλειοψηφία του ο κόσμος ήταν μαζί μας και οι δημοσιογράφοι ήταν στην πλειοψηφία μαζί μας» τόνισε χαρακτηριστικά. Ίδιο «μοτίβο» και στη συνέχεια, με τον  κ. Μπελεβώνη να αναφέρεται  σε προσωπικό -όπως είπε -πόλεμο που έχει δεχθεί από άλλο δημοσιογράφο τοπικής αθλητικής εφημερίδας.

 “ Καθυστερήσαμε στις μεταγραφές αλλά έχουμε κάνει καλές επιλογές”

Οι μεταγραφές ήταν το επόμενο κομμάτι που αναφέρθηκε ο κ. Μπελεβώνης τονίζοντας μεταξύ άλλων  ότι η φετινή μεταγραφική συνεργασία που υπήρξε ήταν η καλύτερη στα  έξι χρόνια. Μεταξύ άλλων ο Μ. Μπελεβώνης είπε:

«Πράγματι καθυστερήσαμε  στις μεταγραφές αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο  τη δουλειά μας και μάλιστα  χωρίς προβλήματα ούτε με τους μάνατζερ ούτε με κανέναν. Νοιώθουμε ιδιαίτερη  τιμή που οι μάνατζερ λένε για εμάς ότι δεν κάνουμε για το ποδόσφαιρο. Δεν καθυστερήσαμε όμως τόσο πολύ τις μεταγραφές όσο να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας. Είχαμε μια συνεργασία που πραγματικά τα έξι χρόνια που εγώ είμαι  σε αυτή τη θέση, ήταν η καλύτερη από  όλες. Δυστυχώς δεν πετύχαμε όλους  τους στόχους που θέλαμε αλλά νοιώθουμε  ότι τελικά έχουμε κάνει καλές  επιλογές που θα τις στηρίξουμε μέχρι  τέλους. Έχουμε μ.ο ηλικίας 25 χρονών και μ.ο ύψους 1.80 και έχουμε επίσης επανδρώσει και τα τμήματα υποδομής με αγρινιώτες γιατί αυτό θέλαμε. Έχουμε τέσσερα τμήματα υποδομών κάτι που  λίγες ομάδες έχουν» ενώ τόνισε επίσης ότι στόχος του Παναιτωλικού είναι τα νεαρά παιδιά που έχουν αποκτηθεί να επανρδώσουν την αντρική ομάδα στο μέλλον.

 Ο Μπαρμπόσα και οι άλλοι…

Σε   ερώτηση  αν τελικά κάποιοι  από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο στόχαστρο  δεν ήρθαν στην ομάδα είχε να κάνει  και με οικονομικές  διαφορές, ο κ. Μπελεβώνης ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι «διαφωνία στο οικονομικό δεν υπήρχε με κανέναν» ενώ αποκάλυψε ότι ο λόγος που καθυστέρησαν κάποιες μεταγραφές ήταν ότι η ομάδα είχε κλείσει πολύ καιρό πριν τους Μητρόπουλο και Ζαραδούκα (παρουσιάστηκε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο παίκτης με τον Παναιτωλικό…).

Εκτενής αναφορά  έγινε επίσης από τον κ. Μπελεβώνη  και στις περιπτώσεις των  Μπαρμπόσα (παρουσιάστηκε έγγραφο  με την υπογραφή του παίκτη) και  Κορομίνας καθώς επίσης και για  κάποιους ακόμα που οι περιπτώσεις  τους δεν προχώρησαν την τελευταία  στιγμή για διάφορους λόγους με κάποιους από αυτούς (Σιμποντά) να εκπροσωπούνται από αρκετούς μάνατζερ με ότι αυτό συνεπάγεται..

Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.