Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020

Μπλόκο Kεφαλόβρυσου: Σύσκεψη με φορείς– επ΄ αόριστο κλείνει ο Κόμβος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου, σήμερα Τρίτη 9/2 σύσκεψη με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τον συντονισμό δράσεων κατά του νομοσχεδίου για το φορολογικό και το ασφαλιστικό.
Στη σύσκεψη παρέστησαν και πήραν τον λόγο η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Σταρακά Χριστίνα, ο δήμαρχος Αγρινίου Παπαναστασίου Γιώργος, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Καραπάνος Νίκος, ο αντιδήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας Στούπας Θεόδωρος και οι αντιπρόεδροι των ΕΑΣ Μεσολογγίου και Αγρινίου Ευθυμίου Αποστόλης και Καλλίμορφος Ιωαννης.
Οι φορείς ανέφεραν την αναγκαιότητα και το δίκαιο του αγώνα των αγροτών και όλης της κοινωνίας απέναντι στο προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ενώ δηλώσαν ότι θα στηρίξουν τις κινητοποιήσεις με όποιον τρόπο χρειαστεί μέχρι την τελική νίκη. Εν όψει του Παναγροτικού συλλαλητηρίου της Παρασκευής στην Αθήνα τονίστηκε από όλους ότι θα πρέπει να υπάρχει μαζική συμμετοχή από τον Νομό.
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε Συνέλευση του Μπλόκου Κεφαλόβρυσου, όπου και αποφασίστηκε ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση του αγώνα με επ’ αόριστο αποκλεισμό του Κόμβου, αρχίζοντας από την Τετάρτη στις 14:00 το μεσημέρι.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.