Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Μπορεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας να είναι ένα αθλητικό πάρτυ;

Μπορεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας να είναι ένα αθλητικό πάρτυ;

Aνακοίνωση- πρόσκληση Γυμνασίου Νεοχωρίου

10426272_1564813463786497_6958949597214730908_nΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στο αθλητικό πάρτυ που διοργανώνει το Γυμνάσιο Νεοχωρίου την Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 14:00 στο γήπεδο του ΟΜΗΡΟΥ στο Νεοχώρι.
Μπορεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας να είναι ένα αθλητικό πάρτυ; Η απάντηση είναι ότι κάλλιστα μπορεί και ο καθένας πρέπει να συμμετέχει σ΄ αυτή την αθλητική γιορτή.
Η άποψή μας είναι ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός οπότε η πνευματική καλλιέργεια, το ευ αγωνίζεσθε και η σωματική και ψυχική ισορροπία και αρτιότητα πρέπει να αποτελούν προτεραιότητες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Σας προσκαλούμε να μας Βοηθείστε με τη συμμετοχή σας ώστε να δείξουμε ότι το ποδόσφαιρο, το λαοφιλέστερο των αθλημάτων, δεν είναι συνυφασμένο με βίαιες συμπεριφορές με χυδαιότητες και δράσεις απολίτιστων ανθρώπων.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι δυναμικό που προκαλεί έντονα συναισθήματα δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες και θεατές να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σ’ αυτό.
Την Παρασκευή στις 6 Μαρτίου θα σας παρουσιάσουμε τη δικιά μας πρόταση για το παιχνίδι. Μια πρόταση που περιλαμβάνει χρώματα, μουσικές, events δεξιοτήτων με ενεργή συμμετοχή των θεατών, μηνύματα και δράσεις υπέρ της πολιτιστικής πολυπολιτισμικής επίδρασης του αθλήματος. Να είστε όλοι εκεί για να ενισχύσετε την εκδήλωση του σχολείου και να απολαύσετε μια εκδήλωση διαφορετική από τις άλλες.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.