Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Μπορεί να παραχθεί τεχνολογία στο Αγρίνιο;

Μπορεί να παραχθεί τεχνολογία στο Αγρίνιο;

agriniosolartricycle (1)

Πολύς ντόρος γίνεται τα τελευταία χρόνια της κρίσης για επιστροφή της οικονομίας στον πρωτογενή τομέα και αποδέσμευση από το κρατικό χρήμα κ.α.

Όταν όμως μιλάμε για επιστροφή στην παραγωγή μιλάμε αποκλειστικά για προϊοντα που ξέραμε;

Την απάντηση δίνουν οι τέσσερις φοιτητές (Ψυλλάκης Γεώργιος,  Φιλιανάκης Νικόλαος, Παταρόκας Βαλάντης, Χανδόλιας Αλέξανδρος) που έχει την τιμή να φιλοξενεί η πόλη μας σε Πανεπιστημιακό Τμήμα της που εδρεύει εδώ, το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων με τη δημιουργία του ηλιακού τρικύκλου: 

Σε ότι αφορά τη μοναδικότητα της εφεύρεσης τους κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, βρήκαμε ηλιακά τρίκυκλα στο διαδίκτυο να κυμαίνονται σε τιμές από 400-800 $ .  Σε ότι αφορά την Ελλάδα η αναζήτηση solar tricycle έβγαλε ως μόνο αποτέλεσμα την παρούσα δημιουργία των φοιτητών στο Αγρίνιο.

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα. Μπορεί να παράγει το Αγρίνιο τεχνολογία;

Την θετική απάντηση μπορούν να την δώσουν μόνο όσοι αποφασίσουν σοβαρά να επενδύσουν σε δημιουργία υποδομών με στόχο μια μαζική παραγωγή του συγκεκριμένου είδους.

Μέχρι τότε τα” ηλιακά τρίκυκλα Αγρινίου” θα αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός.

Άγριος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. antikeimenikos

    Η μόνη τεχνολογία που βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο Αγρίνιο είναι ο φρέντο και το σουβλάκι…
    Αν προσπαθήσεις να πουλήσεις στον Αγρινιώτη κάτι πάνω από 3 ευρώ σε κοιτάζει με μισό μάτι και γυρίζει στην καφετέριά του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.