Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Μπόγιοβιτς: «Μιλάω με ΑΕΛ»

Μπόγιοβιτς: «Μιλάω με ΑΕΛ»

138299072962Τις επαφές του με την ΑΕΛ, επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, που τονίζει πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Λίγο μετά την είδηση ότι η ΑΕΛ… βολιδοσκοπεί τον Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο Σέρβος μίλησε στο gazzetta.gr και αποκάλυψε πως βρίσκεται όντως σε επαφές με τους «βυσσινί» ενώ δεν έκρυψε τον διακαή του πόθο να επιστρέψει στην χώρα μας.

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Λάρισας, με έχει ενημερώσει σχετικά ο μάνατζέρ μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Ισραήλ, έχω συμβόλαιο και παίζω καλά. Παρόλα αυτά, θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα, την έχω αγαπήσει την χώρα και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να αγωνιστώ εκεί ξανά. Όλα είναι ανοιχτά».

Υπάρχει και κάποια άλλη ομάδα που σε έχει προσεγγίσει από την Ελλάδα;«Δεν ξέρω κάτι τέτοιο, με αυτά, άλλωστε, ασχολείται ο μάνατζέρ μου. Ξέρω πως υπάρχουν ομάδες από την Ευρώπη που του μίλησαν για εμένα, αλλά για Ελλάδα δεν έχω κάποια ενημέρωση. Μακάρι, πάντως, να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αυτό πραγματικά το θέλω πάρα πολύ».

Για την Λάρισα τι γνωρίζεις;«Είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Έχει ένα πολύ όμορφο γήπεδο και οπαδούς που την αγαπάνε. Θυμάμαι πως πριν δύο χρόνια την είχα αντιμετωπίσει σαν παίκτης του Παναιτωλικού και μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.