Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Μυστήριο με την… κουτσουλιά στον ώμο του Πούτιν!

EA4B0F20A21E611B45DCDFF3868F8E41Ανακουφίστηκε πτηνό στο σακάκι του Ρώσου προέδρου ή πρόκειται για φάρσα; Οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι το βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου είναι πλαστό

Το βίντεο με το ιδιαίτερο… παράσημο στον ώμο του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, έκανε το γύρο του κόσμου, διασκεδάζοντας πολλούς χρήστες του Διαδικτύου.

Ωστόσο, η κουτσουλιά στον ώμο του Πούτιν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην τελευτή εγκαινίων μνημείου για τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ενδέχεται να μην είναι αποτέλεσμα της πέψης του πτηνού, αλλά μοντάζ από έμπειρα ανθρώπινα χέρια.

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, λοιπόν, η κρίσιμη στιγμή της… αφόδευσης του πουλιού, η οποία απεικονίζεται στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε, δεν υπάρχει σε δεύτερο βίντεο ρωσικού σταθμού, ενώ το… παράσημο δε φαίνεται σε καμία από τις επίσημες φωτογραφίες του προέδρου.

Μάλιστα, τα διεθνή δίκτυα επικαλούνται την εξαιρετική ψυχραιμία του Πούτιν ως επιχείρημα της μη γνησιότητας του βίντεο, υποστηρίζοντας ότι παρότι είναι γνωστή η όχι ιδιαίτερα θερμή προσωπικότητά του, δε θα μπορούσε να μην αντιδράσει αν πράγματι ένα πτηνό τον στόλιζε στο πέτο του σακακιού.

Δείτε το πλαστό και το γνήσιο βίντεο:


protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.