Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020

Μυστήριο ο “εκλεκτός”

κατάλογοςΠέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει το θέμα του προπονητή στον Παναιτωλικό. Τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες είναι πάρα πολλά, πλην όμως τελική απόφαση ακόμα δεν έχει ληφθεί από τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα όσον αφορά τον εκλεκτό που θα αναλάβει να βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα την ομάδα του Αγρινίου.
Αν και στις τάξεις των φιλάθλων υπάρχει έντονη επιθυμία για επιστροφή του Μάκη Χάβου στο τιμόνι της ομάδας (το όνομά του άλλωστε ακούστηκε ρυθμικά από την εξέδρα κατά τη διάρκεια του ματς με τον Πανιώνιο), κάτι τέτοιο φαντάζει αυτή τη στιγμή δύσκολο να συμβεί μιας σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του agrinionews.gr ο Παναιτωλικός δεν έχει έρθει σε επαφή με τον πρώην προπονητή των κιτρινομπλέ.
Οι ίδιες πηγές μάλιστα, που προέρχονται από το στενό περιβάλλον του Έλληνα τεχνικού τόνιζαν ότι ο κ. Χάβος θα μπορούσε να συζητήσει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο Αγρίνιο εάν και εφόσον βέβαια του γινόταν επίσημη πρόταση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποια και αν είναι η τελική απόφαση του προέδρου κ. Κωστούλα, θα έχει να κάνει με προπονητή που θα έχει απόλυτη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας ανεξάρτητα αν αυτός θα είναι Έλληνας ή ξένος. Και όλα αυτά, μεσούσης της διακοπής του πρωταθλήματος με το νέο τεχνικό που θα δουλέψει την ομάδα σε αυτό το χρονικό διάστημα προκειμένου αυτή να βγάλει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο επόμενο επίσημο παιχνίδι (στη Λειβαδιά), ακόμη να αναζητείται με την πεποίθηση ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα.

 

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.