Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

«Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ θα απελευθερωθεί η λαϊκή εξουσία»

«Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ θα απελευθερωθεί η λαϊκή εξουσία»

DSCN1602

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου πριν από λίγο, ενόψει των ευρωεκλογών. Πρώτος ομιλητής, ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Αγρίνιο και πλέον υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Νικάκης, το πρώτο που τόνισε κατά την ομιλία του, ήταν η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ, ιδιαίτερα  μέσα από τις Ευρωεκλογές. «Μόνο έτσι θα μπορέσει να απελευθερωθεί η λαϊκή εξουσία, κατακτώντας οι Έλληνες μια ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή. Μόνο έτσι θα δοθεί ελπίδα στο λαό, που ζει μέσα στην αβεβαιότητα, την ανασφάλεια και την ανεργία», είπε ο κ. Νικάλης.

Συμπλήρωσε δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζεται ως λύση για την κατάσταση της χώρας, έχοντας ως σύνθημά του «στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν», «δεν λέει ότι και στις 26, φτώχεια, εξαθλίωση, μνημόνια, θα είναι ακόμη εδώ… Όσο είμαστε δεμένοι με τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλα αυτά που πληγώνουν τον Ελληνικό λαό, θα είναι εδώ»

Κατέληξε δε ότι οι Έλληνες ξέρουν πως, «η ψήφος στον ΚΚΕ είναι η μοναδική που δεν εξαγοράζεται και δεν μεταλλάσσεται…»

Στη συνέχεια μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Ρίζος Μαρούδας, που ανέφερε ότι πρέπει οι Έλληνες να αναρωτηθούν τι έχουν να κερδίσουν από αυτές τις κυβερνήσεις. «Τι έχουν να κερδίσουν από αυτοί όλοι εκείνοι οι άστεγοι, όλοι εκείνοι που ψάχνουν στα σκουπίδια, φαινόμενο έντονο στην Αθήνα που τείνει να εξαπλωθεί και στις μικρότερες πόλεις», είπε ο κ. Μαρούδας, για να συμπληρώσει ότι μια πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει και πάλι υποταγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα μνημόνια, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ δεκανίκι του συστήματος.

Συμπλήρωσε δε πως, «η Ελλάδα μπήκε στην ΕΟΚ, καλύπτοντας τις ανάγκες του λαού της, αφού παρουσίαζε θετικό εμπορικοαγρτοτικό ισοζύγιο, ενώ πλέον δίνουμε κάθε χρόνο 8 δις για να εισάγουμε αγροτικά προϊόντα». Αναφέρθηκε δε και στην Αιτωλοακαρνανία, σχολιάζοντας ότι «σε έναν  κατεξοχήν κτηνοτροφικό νομό, καταναλώνονται εισαγόμενα κρέατα…»

DSCN1581

DSCN1584

DSCN1587

DSCN1588

DSCN1590

DSCN1600

DSCN1603

DSCN1611

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.