Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Μύγας: «Και στο… βάθος Ευρώπη»

Μύγας: «Και στο… βάθος Ευρώπη»

MύγαςΈναν ακόμα καλύτερο Παναιτωλικό υπόσχεται μέσα από το gazzetta.gr ο Γιώργος Μύγας, με τον ταλαντούχο παίκτη των «καναρινιών» να εξηγεί τους λόγους που η ομάδα του άργησε να πάρει μπρος, αλλά και να αποκαλύπτει πως στο Αγρίνιο σκέφτονται την Ευρωπαϊκή προοπτική, αν και πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή.

«Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, καθημερινά και όλοι παλεύουμε για το καλύτερο. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι και προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και νομίζω πως άμα συνεχίσουμε έτσι, θα το καταφέρουμε.

Στόχος μας είναι πάντα η γρήγορη παραμονή. Από εκεί και πέρα, αν τον πετύχουμε, θα μπορούμε να δούμε μπροστά και να ψάξουμε κάτι ακόμα καλύτερο».

Ίσως αυτό να είναι η Ευρωπαϊκή προοπτική;

«Η Ευρώπη πάντα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, πάντα για το καλύτερο και άμα πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, κοιτάμε τον επόμενο. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, έχουμε την απαιτούμενη ποιότητα για να φτάσουμε ψηλά».

Στην αρχή της σεζόν, ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε κάπως… μουδιασμένος, αλλά στην συνέχεια ανέβασε στροφές. Που οφείλεται αυτό το ξεκίνημα και τι άλλαξε στην πορεία;

«Νομίζω πως ήμασταν επηρεασμένοι από την προετοιμασία, τα πόδια μας ήταν κάπως πιο βαριά και δεν παίξαμε όπως μπορούμε. Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, με τα παιχνίδια λυθήκαμε και ανεβήκαμε. Πλέον νομίζω πως είμαστε σε ένα ικανοποιητικό σημείο, αλλά μπορούμε να δείξουμε και ακόμα καλύτερο πρόσωπο, κάτι που πιστεύω πως θα γίνει στην συνέχεια».

Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ, έπαιξαν τον ρόλο τους;

«Σίγουρα. Όταν αλλάζουν παίκτες οι ομάδες, χάνεται κάπως η χημεία. Βέβαια, αυτό είναι προσωρινό, αφού στην πορεία ο ένας μαθαίνει τον άλλον.  Έτσι γίνεται και με εμάς. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες που έχουν έρθει είναι υψηλού επιπέδου και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Ο κόσμος, πόσο σας βοηθάει;

«Απίστευτα, είναι η κινητήρια δύναμη του Παναιτωλικού ο κόσμος του. Έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως αγαπάει την ομάδα, είναι πάντα δίπλα της και σε αυτόν χρωστάμε, πρώτα από όλα, ότι έχουμε πετύχει. Και με την δική τους βοήθεια, μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά, αρκεί να συνεχίσουν να είναι εδώ για εμάς».

Παρόλα αυτά, υπήρξε πρόσφατα ένα δυσάρεστο συμβάν και ο πρόεδρος αποφάσισε να κλείσει το πέταλο. Ποια είναι η άποψή σου;

«Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να κρίνω αυτά τα πράγματα. Σίγουρα είναι δυσάρεστο να πέφτει μία κροτίδα στο γήπεδο και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι στενάχωρη. Παρόλα αυτά, ελπίζουμε πως θα βρεθεί λύση άμεσα και θα έχουμε όλο τον κόσμο και πάλι στο πλευρό μας, να μας στηρίζει και να μας δίνει ώθηση για μεγάλα πράγματα».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.