Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Μ. Γλυκοκάλαμος: Έχω το Αγρίνιο δεύτερη πατρίδα μου

Μ. Γλυκοκάλαμος: Έχω το Αγρίνιο δεύτερη πατρίδα μου

Μετά τη λήξη του αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα το agrinionews.gr συνομίλησε με έναν από τους τιμώμενους πρώην ποδοσφαιριστές της αγρινιώτικης ομάδας, τον Μιχάλη Γλυκοκάλαμο, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος τόνισε ότι το Αγρίνιο αποτελεί δεύτερη πατρίδα του.
Αναλυτικά ο Μιχάλης Γλυκοκάλαμος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Παναιτωλικός και τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα για τον αγώνα αυτό που κάνανε σήμερα και τους εύχομαι ότι καλύτερο. Η ομάδα του σήμερα είναι πολύ διαφορετική από την ομάδα του τότε και προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό Παναιτωλικό. Πιστεύω ότι όχι μόνο θα πετύχει την εύκολη παραμονή αλλά θα πάρει και μια καλή θέση στη βαθμολογία. Τα συναισθήματα που έχω δεν περιγράφονται. Έχω αγαπήσει το Αγρίνιο πάρα πολύ και έχω αγαπηθεί από τον κόσμο του. Το Αγρίνιο το έχω σαν δεύτερη πατρίδα μου».
Να σημειώσουμε ότι ο Μ. Γλυκοκάλαμος ζει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κάλυμνο (απ’ όπου και ήρθε για τον αγώνα) ενώ είναι και πατέρας πέντε παιδιών και παππούς πέντε εγγονών!

Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.