Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Μ. Μπελεβώνης: Θα παίζαμε ακόμα στο Παμπελοποννησιακό!

panai-proti8Προς το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος του Παναιτωλικού Μάκης  Μπελεβώνης απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που αφορούσαν κυρίως το πέταλο, τα έργα του γηπέδου και την άδεια της πολεοδομίας και τα διαρκείας.

                                    Πέταλο: Ανοίγει υπό προϋποθέσεις

«Στο πέταλο γίνονται κάποιες εργασίες. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Αυτά που έχουμε πει, παραμένουν. Οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί, για το αν θα πάνε οι οργανωμένοι εκεί, θα είναι αφού γυρίσει ο πρόεδρος και συζητήσει με τους οργανωμένους και να υπάρξουν αμοιβαίες εξηγήσεις και δεσμεύσεις για κάποια πράγματα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει όλο το πέταλο. Δε μπορώ να δεσμευτώ σε αυτό γιατί σας είπα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις.Αυτά που γίνανε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν πρέπει να ξανασυμβούν σε καμία περίπτωση. Η φωνή του κόσμου και το είδατε έχει μεγαλύτερη δύναμη από τα βαρελότα».

Για τη γκρίνια που υπάρχει σε αρκετό κόσμο για τα ακριβά διαρκείας:

“Υπάρχουν εισιτήρια από 150 ευρώ που είναι τα φθηνότερα στη SuperLeague μέχρι 800. Ο φίλαθλος έχει τη δυνατότητα να διαλέξει που θέλει να πάει. Νομίζω ότι 150 ευρώ βρίσκεις κυρίως σε γήπεδα που έχουν μεγάλη χωρητικότητα. Το κατανοούμε και γι’ αυτό υπάρχουν περίπου 1500 θέσεις με 150 ευρώ. Αν ανοίξει και το κομμάτι του πετάλου που συζητάμε θα είναι ένας μεγάλος αριθμός φτηνών εισιτηρίων”.

Για την κίνηση που έχουν τα διαρκείας: «Πάμε αρκετά καλά. Υπάρχει και αρκετός χρόνος ακόμη. Μπορώ να σας πω ότι ποσοστιαία ο χώρος των VIP έχει καλυφθεί περισσότερο. Έχουμε ξεπεράσει τα χίλια. Ποσοστιαία μεταξύ παλιών και νέων κατόχων είναι μοιρασμένα τα πράγματα».

Για το θέμα με την πολεοδομία και την άδεια του γηπέδου:

«Νομίζω τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Ο Κωστούλας, η διοίκηση, η ΠΑΕ Παναιτωλικός ξεκίνησε να χαλάσει κάποια εκατομμύρια ξέροντας ότι κάνει παρανομία είτε με τα φώτα είτε με την κερκίδα. Αν περιμέναμε να βγει η άδεια για τα φώτα ακόμα ο Παναιτωλικός θα έπαιζε στην Πάτρα! Αυτό είχαμε δηλώσει, το παμπελοποννησιακό. Όποιος έχει άλλη άποψη ας την καταθέσει εδώ! Ξεκίνησε με έμμεσες διαβεβαιώσεις ότι θα τρέξουν την άδεια όσο πιο γρήγορα γινόταν. Στην πορεία περιμέναμε να τρέξουν οι διαδικασίες και δεν τρέξανε στο βαθμό που θα έπρεπε. Το γνωρίζω πολύ καλά ο ίδιος γιατί ενοχλούσα ανθρώπους και έβλεπα τον κ. Καψάλη με φακέλους συνέχεια να αλλάζει διάφορα σχέδια. Δεν έτρεξε στο βαθμό που θα έπρεπε από τις εδώ υπηρεσίες ούτε από την περιφέρεια. Ακούγαμε απίθανα πράγματα. Ότι λείπει ο υπάλληλος που θα βάλει την υπογραφή για να τον καταθέσει! Και εκεί που όλα αυτά γινόταν έρχεται το πρόστιμο, εννιακόσιες χιλιάδες που στην πορεία διαμορφώθηκε σε διακόσιες πενήντα, ήρθε ο ερασιτέχνης ο οποίος λέει, δεν το ανανεώνω! Δεν ανανεώνω τη συμφωνία παρ’  ότι στις κουβέντες που είχαν γίνει μέχρι τότε αυτό το ζήτημα δεν υπήρχε. Δεν μπαίνει για εμάς. Να προχωρήσουμε στα άλλα, αυτό θεωρήστε το δεδομένο μας έλεγαν.

Όλα αυτά, ένας άνθρωπος που έχει ρίξει 5,6,7 εκατομμύρια, τι διάθεση να έχει να ξεκινήσει να βγάλει τώρα την άδεια αν πλέον έχουν τρέξει όλες αυτές οι διαδικασίες; Και θα σας πω και ένα τελευταίο που το ξέρουνε πολύ καλά οι άνθρωποι του ερασιτέχνη: Μέσα στο δήμο, όταν πήρε την απόφαση να φύγει (ο Κωστούλας) και είχαμε τη συνάντηση και με το δήμαρχο και τον ερασιτέχνη για να παραδώσει τις μετοχές, στο δήμαρχο του είπε: Βοήθησέ με επτά μέρες να βάλω και το σκέπαστρο για να ολοκληρώσω ένα έργο που έχω υποσχεθεί. Και είπε (ο δήμαρχος) ότι εγώ δεν κάνω παρανομίες και καλά έκανε. Αλλά δεν είπε (ο Κωστούλας) βοήθησέ με να φτιάξω κάτι παράνομο δικό μου. Είπε βοήθησέ με να φτιάξω ένα γήπεδο το οποίο ανήκει στο λαό του Αγρινίου. Έτσι έχουν τα πράγματα.

Τώρα λένε ότι αν ξεκινήσουμε και βγάλουμε την άδεια το πρόστιμο θα φύγει. Αλλά το να ξεκινήσεις να βγάλεις την άδεια τα ίδια χρήματα θα πληρώσεις. Είτε πληρώνοντας το πρόστιμο είτε βγάζοντας την άδεια και κάνοντας τα υπόλοιπα έργα.

Και ένα δεύτερο κομμάτι: Όταν ξεκινήσαμε τα έργα σε αυτό το γήπεδο, είδαμε ότι το γήπεδο δεν υπήρχε σε κανένα πολεοδομικό χάρτη! Δεν υπήρχε πουθενά. Ήταν παράνομο. Σε λεφτά ήταν ένα ποσό εξαψήφιο για να νομιμοποιήσει το γήπεδο ο Κωστούλας γιατί κανένας άλλος από το δ.σ. ή μέτοχος δε βάζει χρήματα σε αυτή την ομάδα. Αυτά είναι. Από εκεί και πέρα το να μείνουμε στους τύπους και να βγαίνουν ανακοινώσεις ή να χρησιμοποιούνται διάφοροι για να γράφουν ότι έχει λάθος ο Κωστούλας, ο καθένας το κρίνει από την πλευρά του».

Για το αν υπάρχει πολιτική παρέμβαση στο θέμα του γηπέδου:

«Δεν το νομίζω. Πολιτική αδιαφορία υπάρχει και υπάρχει σε πολλά θέματα σε αυτόν τον τόπο. Πολιτική παρέμβαση για να μην προχωρήσει που φαίνεται παράξενο. Δε θέλουμε να το πιστεύουμε. Οι διαδικασίες δείχνουν ότι κάπου κολλάει. Δε μπορούμε να τα βάλουμε με τους γείτονες που κάνουν καταγγελίες».

Για Σίσιτς, Ιορδανίδη και Ακουάρο που δεν υπολογίζονται:

«Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολη η διαπραγμάτευση. Αν θέλουν οι παίκτες να πιαστούν από το συμβόλαιό τους μπορούν να το κάνουν. Η ομάδα έχει ενημερώσει τους παίκτες έγκαιρα ότι δεν υπολογίζονται στα πλάνα».

Τέλος για τη μέρα άφιξης του Καμαρά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του agrinionews.gr(http://www.agrinionews.gr/%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81/) ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στο Αγρίνιο την προσεχή Πέμπτη.

 

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.