Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Μ. Χάβος: Τα ντέρμπι τα κερδίζουν οι ομάδες που τα θέλουν πιο πολύ

Μ. Χάβος: Τα ντέρμπι τα κερδίζουν οι ομάδες που τα θέλουν πιο πολύ

Περιχαρής για τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε στη συνέντευξη  Τύπου ο Μ. Χάβος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του ήθελε περισσότερο τη νίκη. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και τα ντέρμπι μου έχει πει η εμπερία μου και η προπονητική και η ποδοσφαιρική, τα κερδίζουν συνήθως οι ομάδες που θέλουν περισσότερο τη νίκη και έχουν περισσότερο πάθος στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τακτικά στοιχεία και εμφάνιση ενός μικρού δείγματος που εγώ οραματίζομαι για τον Παναιτωλικό και προηγηθήκαμε 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ που φάγαμε μας αποσυντόνισε λίγο αλλά ευτυχώς βάλαμε το τρίτο γκολ γρήγορα στην κόντρα επίθεση και αυτό μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σήμερα το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο και όταν είναι το γήπεδο του Παναιτωλικού γεμάτο, ενωμένοι όλοι μαζί και αγαπημένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας ταπεινά και με τον ίδιο τρόπο, σεμνά και με σεβασμό προς όλες τις ομάδες».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το αυτογκόλ του Μελισσά είπε χαρακτηριστικά:

« Μπήκε ένα γκολ που αυτά τα βλέπουμε κάθε 1252 χρόνια!».

Σε επόμενη ερώτηση του agrinionews.gr για το πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι ο Παναιτωλικός μετά και τη σημερινή νίκη από το στόχο της ανόδου, τόνισε: «Όπως είχαμε πει και με την Καλλιθέα που είχαμε χάσει τους δύο βαθμούς ότι ήταν πολύ αρνητικό το αποτέλεσμα, σήμερα ήταν πάρα πολύ θετικό γιατί πλησιάσαμε ακόμα πιο κοντά στην τριάδα και θεωρώ ότι πλέον, σιγά σιγά, αρχίζουμε και πατάμε καλά».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.