Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Μ. Χάβος: Το γήπεδο πλέον θυμίζει τα παλιά χρόνια

Μ. Χάβος: Το γήπεδο πλέον θυμίζει τα παλιά χρόνια

Στη σημασία της νίκης αλλά και τη συμβολή της έδρας που θυμίζει Αγρίνιο απ΄τα παλιά (όπως χαρακτηριστικά είπε) έκανε λόγο ο Μ. Χάβος στη συνέντευξη τύπου.Από την πλευρά του ο τερματοφύλακς Μ. Στεφανάκος εστίασε και αυτός στους τρεις πολύτιμους βαθμούς που κατέκτησε ο Παναιτωλικός. Αναλυτικά:

 Μ. Χάβος: Το γήπεδο πλέον θυμίζει τα παλιά χρόνια

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε. Απελευθερώθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Είχαμε τον πλήρω έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε καλές φάσεις, είχαμε κατοχή, είχαμε ρυθμό και καλές συνεργασίες μέσα στο γήπεδο αλλά δεν είμασταν ουσιαστικοί και καλοί στην εκτέλεση. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε ακόμα περισσότερο και σε κάποιο βαθμό μας δυσκόλευε γιατί είμαστε ομάδα που θέλαμε να παίξουμε επιθετικά. Ήταν μια σημαντική νίκη, η δεύτερη συνεχόμενη στην έδρα μας. Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο. Τους ευχαριστώ γιατί απ΄το πρώτο λεπτό το γήπεδο του Παναιτωλικού θυμίζει πλέον τα παλιά χρόνια. Θέλω να είμαστε έτσι, αγαπημένοι και ενωμένοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο».

Μ. Στεφανάκος: Μας νοιάζουν οι τρεις βαθμοί

«Σήμερα μπήκαμε πολύ δυνατά. Από το πρώτο λεπτό κάναμε το γκολ και μας έλυσε τα πόδια. Είχαμε πολύ πάθος. Όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο σκορ αλλά εμάς μας νοιάζουν οι τρεις βαθμοί. Πηγαίνουμε την Τετάρτη τώρα στο άλλο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό, να πάρουμε και εκεί τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε πολύ στη βαθμολογία».

 

                                                                                                                         Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.