Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Νέα αναφορά στην Εισαγγελία για Κυριακόπουλο από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

νοσοκομειο κεντικηΑναφορά στην Εισαγγελία Μεσολογγίου κατέθεσε την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τις ενέργειες του Γ. Κυριακόπουλου ως αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος ασκεί τη διοίκηση στη Νοσηλευτική Μονάδα του Μεσολογγίου .
Αυτή η αναφορά είναι σε συνέχεια προηγούμενης που κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και είναι σε εξέλιξη Επίσης σε εξέλιξη είναι και δυο αναφορές του Συλλόγου στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας για τα πεπραγμένα του Γ. Κυριακόπουλου.
«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να συμπεριλάβουμε και τις τελευταίες εξελίξεις όπως η “αξιοποίηση” συναδέλφου μαίας ,που ήρθε σε εμάς από το ΠΕΔΥ με μετακίνηση για να καλυφτούν οι ανάγκες της Μαιευτικής κλινικής , σε ρόλο διοικητικού υπαλλήλου (!) όταν μάλιστα την ίδια στιγμή μένουν κενές βάρδιες στο πρόγραμμα της Μαιευτικής κλινική. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι θα συμπεριληφθεί την επόμενη φορά εκτός και οι προϊστάμενες , του κου Κυριακόπουλου, αρχές πράξουν το αυτονόητο και σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.