Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Νέα από τις ομάδες της Α’ ΕΠΣΝΑ

Η ΑΕ Τρικόρφου μετά την αποχώρηση του Αντώνη Δελημάρη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Έγιναν κάποιες προσπάθειες για συνεργασία με τον Προμηθέα χωρίς να βρεθεί λύση. Η αναζήτηση διάδοχης κατάστασης στα διοικητικά μέσα από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε δεν απέδωσε καρπούς. Από την ομάδα της Ναυπακτίας αποχωρούν αρκετοί παίκτες, μεταξύ αυτών οι τέσσερις αδελφοί Φλέγγα (Γιώργος, Βασίλης, Γιάννης, Χρήστος) που συνεχίζουν μαζί στη Γλυφάδα Φωκίδας.

Στον γειτονικό Προμηθέα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη και προετοιμάζεται το έδαφος για την παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΝΑ. Παρέμεινε ο Ανδρέας Καλαβρουζιώτης ως παίκτης – προπονητής, ενώ αποκτήθηκε ο αμυντικός της ΑΕ Ευηνοχωρίου Γιώργος Γεωργίου και ο τερματοφύλακας του ΓΟΜ Νίκος Τσακανίκας.

Ο Ανδρέας Τρίγκας παρότι είχε συμφωνήσει με τον Ναυπακτιακό οδεύει προς Παναιγιάλειο, ενώ ο Ναυπάκτιος αμυντικός Νίκος Θωμόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Φωκικό. Αντίθετα συμφώνησε να παραμείνει στον Αστέρα ο Νίκος Θανασιός. Η ομάδα της Ναυπάκτου έχει αποκτήσει επίσης τον Ντούσαν Πέκεζ και τον Μιχάλη Βρουσάι από τον Δωρικό Μαλαμάτων. Παρελθόν αποτελούν ο Τερόλι, ο Κάππος και ο Π. Παπακωστόπουλος. Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων διαρκείας στην τιμή των 30 και 50 ευρώ.

Στον Ατρόμητο Αντιρρίου παρέμεινε ο Περικλής Παπαποστόλου, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται αλλά να προσφέρει και τις τεχνικές του οδηγίες με την εμπειρία που διαθέτει. Επανήλθε στην ομάδα ο τερματοφύλακας Γιάννης Φλωρόπουλος. Προσπάθεια γίνεται να διατηρηθεί ο περσινός κορμός, αλλά και να αξιοποιηθούν παιδιά της ακαδημίας.

Στο Καινούργιο άλλαξε διοίκηση, παρέμεινε ο προπονητής Κώστας Γιωτόπουλος και διατηρείται ο κορμός της περσινής ομάδας. Οι Βελισάρης Μπουρλιάσκος, Άκης Ζώγανος, Παναγιώτης Μπλέτσας του Κεραυνού Μυρτιάς εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας, που θέλει να αξιοποιήσει τα δικά της παιδιά. Επέστρεψε από τον Κεραυνό Γαβαλούς ο τερματοφύλακας Ανδρέας Ευθυμίου και ο Δημήτρης Τζωρτζόπουλος που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Στον Ηρακλή Αστακού πραγματοποιείται σήμερα γενική συνέλευση στην οποία θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Χρόνια τώρα η ομάδα βασίζεται στο ντόπιο υλικό, το οποίο ενισχύεται στο μέτρο του δυνατού. Η πρώτη προσθήκη έγινε με την απόκτηση Γιώργου Μπαρμπαρούση που έπαιξε πέρσι στον Αμφίλοχο.

Ο Κεραυνός Γαβαλούς συμφώνησε με τον Τάκη Τσιάκαλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Επιστρέφει ο Παναγιώτης Κουρσάρης που υπηρέτησε τη θητεία του.

Στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου προτεραιότητα έχει το θέμα του προπονητή, που δεν έχει κλείσει ακόμα. Και εδώ το βάρος θα πέσει σε νέους στην ηλικία παίκτες, που θα πλαισιώσουν όσους έμπειρους υπάρχουν στην ομάδα.

Στον Αμφίλοχο οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στη Δ’ Εθνική αποχωρούν. Θα χρειαστεί να γίνει νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα, αλλά προς το παρόν δεν έχουν πάρει «σάρκα και οστά» οι σκέψεις που γίνονται.

Στον νεοφώτιστο Αχελώο Αγγελοκάστρου ο Τάσος Σπαής συμφώνησε πρόσφατα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Θ’ ακολουθήσουν ανανεώσεις, ανάδειξη νέων παικτών και μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Για τον Όμηρο Νεοχωρίου και τον Εθνικό Γουριάς το μέλλον είναι αβέβαιο. Παρά τις απόπειρες που έχουν γίνει έως τώρα δεν έχουν διοίκηση και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ www.sinidisi.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.