Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Νέα αστυνομική επιχείρηση, νέες συλλήψεις

Νέα αστυνομική επιχείρηση, νέες συλλήψεις

κατάλογοςΝέα αστυνομική επιχείρηση και νέο μπαράζ συλλήψεων σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή της Ακαρνανίας κατά τις πρωινές ώρες.
Η Αστυνομία το τελευταίο διάστημα έχει εντείνει τους ελέγχους και τις εξορμήσεις για να μειώσει την παραβατικότητα και σε αυτό το πλαίσιο οι έλεγχοι έγιναν από υπηρεσίες της Α.Δ. Ακαρνανίας όπως η Ασφάλεια, τα Α.Τ. Αγρινίου και Βόνιτσας, η ΟΠΚΕ και η ΟΕΠΤΑ οι οποίες προέβησαν σε 28 προσαγωγές και αρκετές συλλήψεις.
Ειδικότερα έλαβαν χώρα τροχονομικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο Αμφιλοχίας-Λευκάδας και Βόνιτσας- Μύτικα. Εκεί βεβαιώθηκαν 56τροχονομικές παραβάσεις, εκ των οποίων 13 για ταχύτητα, πέντε για ανασφάλιστα οχήματα, έξι για ΚΤΕΟ , οκτώ για κράνη και τρείς για ζώνη.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας συνελήφθησαν δύο Αλβανοί για παράνομη είσοδο στη χώρα και από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου συνελήφθησαν δύο άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος τους, δύο υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσαν χωρίς άδεια και ένα άτομο για  παρεμπόριο.
Παράλληλα στο Αγρίνιο από την Τροχαία συνελήφθη ένας 52χρονος καθώς οδηγούσε υπό την επήρρεια μέθης  και στην Αμφιλοχία συνελήφθη  ένας ιδιοκτήτης κυλικείου σχολικής μονάδας καθώς λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.