Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

«Θα έτρωγαν το ξύλο της αρκούδας»

IMG_7612

Νέα επίθεση του Απόλλωνα και των οπαδών του στους αγρινιώτες φιλάθλους!

Και νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Απόλλων και τους οπαδούς της  για τους οπαδούς του Παναιτωλικού. Επιλέγουν να πολώσουν το κλίμα με τους οπαδούς του Παναιτωλικού, ενώ μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι οι σχέσεις ήταν καλές.  Μάλιστα  αναφέρουν τα εξής για τους αγρινιώτες οπαδούς:  αν έπαιζαν με άλλη ομάδα ούτε που θα διανοούνταν να το κάνουν αυτό, γιατί ξέρουν πολύ καλά πως ακόμα και τώρα θα ήσαν ακόμη μέσα στο γήπεδο και το πιθανότερο είναι να έτρωγαν αυτό που στη καθομιλουμένη λέμε «ξύλο της αρκούδας». Η στάση του Απόλλωνα προακαλέι μεγάλη εντύπωση ενώ δεν λείπουν και οι  αιχμές για την ΠΑΕ Παναιτωλικός.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και οι οπαδοί της επιθυμούν να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση τους για τα απαράδεκτα υβριστικά και χυδαία συνθήματα που εκτόξευαν καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί της φίλης ΠΑΕ Παναιτωλικός. Δεν θα μπαίναμε στο κόπο για μια τέτοια ανακοίνωση-διαμαρτυρία εάν δεν επρόκειτο για την ομάδα του Παναιτωλικού. Μία ομάδα της οποίας τους οπαδούς της φιλοξενήσαμε άψογα και εφέτος όπως κάναμε και πέρυσι στην Football League, παρόλο που η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν δύναται να πράξει το αυτό και για τους δικούς μας οπαδούς και δεν το έκανε και πέρυσι.

Μία ομάδα την οποία πέρυσι χειροκρότησε σύσσωμο όλο το γήπεδο όταν κέρδισε την ομάδα μας 0-2 μέσα στη Ριζούπολη. Κρίμα, γιατί φαίνεται ότι οι οπαδοί της τελικά ελάχιστα διαφέρουν από τους υπόλοιπους. Φαίνεται όμως πως αυτή την «διαφορετικότητα» των οπαδών του Απόλλωνα την εξέλαβαν σαν αφορμή για να δείξουν τους πραγματικούς τους εαυτούς, την παιδεία τους και το επίπεδο τους.

Φυσικά, αν έπαιζαν με άλλη ομάδα ούτε που θα διανοούνταν να το κάνουν αυτό, γιατί ξέρουν πολύ καλά πως ακόμα και τώρα θα ήσαν ακόμη μέσα στο γήπεδο και το πιθανότερο είναι να έτρωγαν αυτό που στη καθομιλουμένη λέμε «ξύλο της αρκούδας».
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και οι οπαδοί της δεν πρόκειται να παρασυρθούν από τέτοιες προκλήσεις γιατί είναι πραγματικά διαφορετικοί. Αλλά δε θα σταματήσουν να στιγματίζουν τέτοιες χυδαίες συμπεριφορές, από οπαδούς που δεν προκλήθηκαν ούτε ΜΙΑ φορά από τους αντιπάλους τους, έστω και αν η ομάδα τους έπαιζε εντός έδρας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Πότε θα γίνουμε άνθρωποι;

    Πότε θα καταλάβουν μερικοί ότι το “είναι πουτ… του τάδε η μάνα” δεν μπορεί να λέγεται στο γήπεδο;

  2. ΠΑΝΕ-6

    Εννοείται δε γουστάρουμε τις και καλά μεγάλες ομάδες του λεκανοπεδίου που δολοφονούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλουν πρωτάθλημα χωρίς τον Παναιτωλικό. Αλλά δεν είναι σωστές οι κόντρες με τον Απόλλωνα που και παλιότερα είχαν έρθει παιδιά στο club του Παναιτωλικού και είναι σύλογος με άλλο ήθος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.