Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα επιδείνωση του καιρού

Νέα επιδείνωση του καιρού

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Παρασκευή στη βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

To τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας μάλιστα  διαβίβασε στους δήμους του Νομού το έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – καταιγίδες) σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο.Τους κάλεσε εξάλλου  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους  να λάβουν τα απαραίτητα  μέτρα, τα οποία  προβλέπονται  στις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής  Γραμματείας  Πολιτικής  Προστασίας και στον σχεδιασμό τους  για αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν.

Συγκεκριμένα η ΕΜΥ προβλέπει:

1. Σήμερα Παρασκευή (05-12-2014) βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στο βόρειο Ιονιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία θα επεκταθούν στο υπόλοιπο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και από τις νυχτερινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία.

2. Αύριο Σάββατο (06-12-2014) τα έντονα φαινόμενα της προηγουμένης παραγράφου θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.